LIVE τα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης στην Ξάνθη, ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους συνεργάτες του ThrakiSportS στα δύο γήπεδα, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Τρίτη αγωνιστική σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.

Ωρα 16:05  Στην σημερινή τρίτη αγωνιστική η Δόξα Προσκυνητών που έχει ξεκινήσει ιδανικά με δυο νίκες αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ΑΕ Διδυμοτείχου. Με νίκη ανεβαίνει με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική, αν συμβεί όμως αυτό, χάνει πολλές από τις ελπίδες της η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου που παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί.

Ωρα 16:09  Τελευταίο χαρτί και για τον Ηρακλή Καβάλας που στο άλλο ματς της αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που θέλει ξανά να εκμεταλλευθεί την έδρα του όπως στην πρεμιέρα και να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της δεύτερης αγωνιστικής στην Κομοτηνή από ντους Προσκυνητές.

Ωρα 16:13  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:20   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:24  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:28 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:32  Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 3η2 αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36  Πέμπτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:40  Τέλος, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 16:45  Πάμε σε συνθέσεις και ξεκινάμε από την Κομοτηνή και την Δόξα Προσκυνητών. Οι πρώτοι έντεκα του Κλειτσιώτη είναι οι: Βλαδιμιρίδης, Σιδηροπουλος, Μοσχος, Μαδούρας, Κιτσος, φαρασόπουλος, Τσχίας, τσέκος, Βάσκος, Κλης, Βούδερης.

Ωρα 16:48  Πάμε στην αρχική ενδεκάδα για την ΑΕ Διδυμοτείχου:  Συριτούδης, Κοτζά Αμέτ, Τσίτσκαρης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Ζαρβούδης, Γκατσιούδης, Παππουδής, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Ωρα 16:52  Πάμε στις συνθέσεις από την Ξάνθη. Κισά Ομέρ, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Παπαδιώτης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β, Λαζαρίδης, Χίντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ, Μουμίνογλου.

Ωρα 16:55  Για τον Ηρακλή Καβάλας ξεκινούν οι Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Γκέκας, Σαμαράς Προβατίδης, Χατζηκυριακού, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσότρας,  Αγγος.

Ωρα 17:01 Εναρξη του παιχνιδιού στην Ξάνθη.

Ωρα 17:06  Εναρξη του αγώνα και στην Κομοτηνή.

Ωρα 17:08  Γκολ στην Ξάνθη για τον Ηρακλή Καβάλας. Σκόρερ ο Αγγος που βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Ορφέα μόνος του, έκανε το κοντρόλ και το δυνατό σουτ και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 0-1

Ωρα 17:14  Γκολ στην Κομοτηνή για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Εκανε ο Ιντζες το σουτ, εδιωξε προσωρινά ο Βλαδιμηρίδης και ο Παπουδής στην επαναφορά με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1

Ώρα 17:16 Γκοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Χίντ Ιμέρ με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει για τους Ξανθιώτες.Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 1-1

Ωρα 17:25 Στην Κομοτηνή πλησιάζουμε σε λίγο στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, παραμένει το 0-1 και έχει ξεσηκώσει τους περισσότερους από 100 οπαδούς των φιλοξενούμενων. Περίπου 1.000 άτομα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ώρα 17:33 Στην Ξάνθη, πέναλτι κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι με τον διαιτητή να θεωρεί αντικανονικό το μαρκάρισμα του Χακή στον Χατζηκυριάκου. Παράλληλα έχουμε αναγκαστική αλλαγή για τον Ηρακλη με τον Σολακίδη να περνά στο ματς αντί του Σαμαρά

Ώρα 17:34 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ηρακλή Καβάλας. Εύστοχος ο Προβατίδης που δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή.Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 1-2

Ωρα 17:38 Στην Κομοτηνή μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών. Σουτ ο Βάσκος στο 36′ με τον τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Ωρα 17:41 Στην Κομοτηνή νέα υποψία ευκαιρίας για την Δόξα προσκυνητών, πάλι με τον Βάσκο που έπιασε όμως αδύναμο το σουτ, στην αγκαλιά του Συριτούδη.

Ωρα 17:48  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 1-2

Ωρα 17:49  Στην Κομοτηνή, ευκαιρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Παπουδή να βγαίνει στην αντεπίθεση, να πιάνει το σουτ αλλά την μπάλα να περνά σύριζα άουτ.

Ωρα 17:52  Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Κομοτηνή.Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1

Ωρα 17:55   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης θυμπίζουμε ότι μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος»  και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στο Διδυμότειχο.

Ωρα 17:57 Επίσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico»  και της γνωστής ταβέρνας «Το Κτήμα».

Ωρα 17:59  Ακόμα, από την Κομοτηνή χορηγοί της μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης” και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12.

Ωρα 18:02  Έναρξη δεύτερου μέρους στην Ξάνθη με αλλαγη για τον Ορφεα, με τον Μόσχο να περνά στο ματς αντί του Μαλαδένη

Ωρα 18:08  Εναρξη του δευτερου μέρους και στην Κομοτηνή, χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες.

Ώρα 18:15  Στην Ξάνθη, έχει μπει πολύ δυνατά το δεύτερο μέρος ο Ορφεας που χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Χίντ να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή μόλις πάνω από το δοκάρι του Ευστρατιου ή μπάλα.

Ωρα 18:16  Στην Κομοτηνή προσπαθεί να αντιδράσει η Δόξα Προσκυνητών αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ώρα 18:17 Στην Ξάνθη δεύτερη αλλαγή για τους Καβαλιωτες με τον Ντομί να περνά στο ματς αντί του Βαλαβανόπουλου.

Ώρα 18:18 Στην Ξάνθη δεύτερη αλλαγή και για τον Ορφέα με τον Μυγγίδη να περνά στο ματς α τι του Λαζαρίδη

Ώρα 18:23 Γκοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα Ξάνθης. Με δυνατό σουτ του Μαυρόπουλου από πλάγια θέση μεσα την περιοχή οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν εκ νέου. Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 2-2

Ωρα 18:25  Στην Κομοτηνή παραμένει το 0-1. Στο 59′ είχαμε αλλαγή για τους Προσκυνητές, έξω ο Κλης μέσα ο Βασιλακάκης, στο 62′ αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, έξω ο Ζαργουδης που τραυματιστηκε, μέσα ο Ζοϊνουδης

Ώρα 18:36 Γκοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα Ξάνθης. Σουτ εκτός περιοχής από τον Μόσχο παρεμβαίνει ο με προβολή στην πορεία της μπάλας ο Χίντ Ιμέρ που δίνει προβάδισμα στον Ορφέα πρώτη φορά σήμερα.Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 3-2

Ωρα 18:40  Στην Κομοτηνή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών με τον Βιόπουλο έπειτα από σέντρα του Τρίχα, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

Ωρα 18:41  Στην Κομοτηνή ευκαιρία για την Δόξα προσκυνητών με τον Βασιλακάκη περνά όμως η μπάλα άουτ.

Ωρα 18:46  Στην Ξάνθη ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ορφεας με τον Χαραλαμπίδη να περνά στην θέση του σκόρερ των δύο γκολ του Ορφέα Χίντ Ιμέρ

Ωρα 18:52  Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη και  μεγάλη νίκη για τον Ορφέα Ξάνθης με μεγάλη ανατροπή. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας 3-2

Ωρα 18:58  Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Πρώτη ήττα για τους Προσκυνητές και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της πρόκρισης η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1