Μπαράζ ανόδου: Όσα έγιναν στην τεράστια νίκη της ΑΕ Διδυμοτείχου επί της Δόξας Προσκυνητών

Πολύ σημαντική νίκη, που την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, πέτυχε η ΑΕ Διδυμοτείχου επί της Δόξας Προσκυνητών, που γνώρισε την πρώτη της απώλεια στην διαδικασία των μπαράζ. Παρόλα αυτά, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον… κινδυνεύει.

Σε ένα ΔΑΚ Κομοτηνής όπου έσπευσαν περίπου 1.000 φίλαθλοι, από τους οποίους περισσότεροι από 100 ήταν από το Διδυμότειχο, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου κατάφεραν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με ένα γκολ, που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Στο 12′ ο Γιαννόπουλος έπιασε το σουτ, ο τερματοφύλακας Βλαδιμηρίδης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Παπουδη που άνοιξε το σκορ.

Η Δόξα Προσκυνητών προσπάθησε να απαντήσει, κυρίως με κάποια μακρινά σουτ, αλλά όποτε χρειάστηκε, συνήθως σε σουτ του Βάσκου, ο Συριτούδης ήταν στην σωστή θέση. Η ΑΕΔ μέχρι και το τέλος του αγώνα πρόσεχε τα μετόπισθεν, όμως βγαίνοντας ταχύτατα στις αντεπιθέσεις, απείλησε και με δεύτερο τέρμα. Τελικά άλλο γκολ ο αγώνας δεν είχε και κάπως έτσι η ΑΕΔ πήρε το πρώτο τηε τρίποντο και έφτασε στους 4 βαθμούς.

Η Δόξα Προσκυνητών έχει έξι βαθμούς, όσους και ο Ορφέας Ξάνθης ενώ ο Ηρακλής Καβάλας με μόλις έναν πόντο έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες ανόδου, αλλά εξακολουθεί και αυτός να ελπίζει. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Αθανάσιος Σάζος της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς του τους Νικόλαο Σάββα και Αναστάσιο Ζιγκερίδη της ΕΠΣ Σερρών.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Βλαδιμιρίδης, Σιδηρόπουλος (76′ Ραμαντάνης), Μόσχος, Μαδούρας, Κίτσος, Φαρασόπουλος, Τρίχα, Τσέκος (64′ Βιόπουλος), Βάσκος, Κλης (53′ Βασιλάκης), Βούδερης.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Παρασχούδης): Συριτούδης, Κοτζά, Τσιτσκαρης, Τζανετάκος (84′ Γεωργούλας ), Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Δαρβούδης (57′ Δοϊνούδης), Γκατσιούδης, Παπουδης, Γιαννόπουλος (68′ Θεμελάκης), Ιντζές.