Μπαράζ ανόδου: Δόξα Προσκυνητών – AE Διδυμοτείχου, Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος για το μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ, στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική οπού στο τέλος των έξι αγωνιστικών δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την άνοδο στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ένα ιδιαίτερα κομβικής σημασίας διεξάγεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής οπού η πρωτοπόρος με 6 βαθμούς Δόξα Προσκυνητών θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όμως απέναντι της θα έχει την ΑΕ Διδυμοτείχου που μετά απο δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό και βλέπει το παιχνίδι στην Κομοτηνή σαν “τελικό”. Εξ’ ου και η μαζική κάθοδος που ετοιμάζουν οι φίλοι της στο ΔΑΚ για να… σπρώξουν τους παίκτες της ΑΕΔ προς την πρώτη νίκη στην διοργάνωση που θα τους ξαναβάλει γερά στο κόλπο της ανόδου(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη οπού ο δεύτερος στην βαθμολογία με τρεις βαθμούς Ορφέας Ξάνθης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στους Προσκυνητές και να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα, του και παράλληλα να “ψαλιδίσει” τις ελπίδες του Ηρακλή Καβάλας που μετά απο δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό και αντιμετωπίζει το παιχνίδι στην Ξάνθη σαν “τελικό”.

Στην αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής οπού η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχτεί την ΑΕ Διδυμοτείχου ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τους Νικόλα Σάββα και Αναστάσιο Ζιγκερίδη επίσης της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στην αναμέτρηση του ΑΟΞ οπού ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Καβάλας ορίστηκε ο Δημήτρης Δραγάτης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Γιώργο Χριστάκογλου(Χαλκιδικής) και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη(Μακεδονίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00 με το ThrakiSportS πιστό στο ραντεβού του, να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των ΕΠΣ του 1ου ομίλου. Συντονιστείτε…