Πρωτοφανής καταγγελία Γκιρτζίκη: «Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ δεν μπόρεσα να κάνω την απονομή»

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που βρίσκεται από την Παρασκευή ξανά στην Θράκη και μάλιστα πραγματοποίησε ομιλία στην τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο Ξανθιώτης παράγοντας αποκάλυψε σε συνομιλητές του στην Θράκη ότι με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει την απονομή στην νικήτρια ομάδα, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αν και κανονικά βάσει πρωτοκόλλου όφειλε αυτός ως πρόεδρος να δώσει την κούπα στα χέρια του Πέτρου Μάνταλου και του Χρήστου Αραβίδη, οι οποίοι τελικά την σήκωσαν… μόνοι τους στον Αττικό Ουρανό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται να είπε σε συνομιλητές του στην Θράκη, σε σχέση με όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, από τον οποίο ως γνωστόν αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση:

aponomi-aek«Δεν μου επέτρεψαν να κάνω την απονομή. Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ μπήκε ανθρώπινο “τείχος” μπροστά από εμένα και ο συγκεκριμένος παράγοντας είπε στους παίκτες “πάρτε το μόνοι σας”. Και σα να μην έφτανε αυτό, κάποια μέσα ενημέρωσης με κατηγόρησαν ότι δεν έδωσα το κύπελλο, όταν νωρίτερα είχα κάνει όλες τις απονομές και τις βραβεύσεις και είχα παραδώσει το βραβείο του mvp στον Πέτρο Μάνταλο και τα μετάλλια σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν έκανα την απονομή του κυπέλλου γιατί δεν μου επέτρεψαν να την κάνω…».

Πάντως ο Γιώργος Γκιρτζίκης απέφυγε να κατονομάσει ποιος ήταν ο παράγοντας αυτός. Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης και αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, είχε σπεύσει να κάνει λόγο για «θεία δίκη να σου δίνει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης».Όπως φαίνεται όμως και από το βίντεο της απονομής, τελικά το κύπελλο δεν το έδωσε αυτός, αλλά το πήραν μόνοι τους οι παίκτες της Ένωσης…