Κουμπάρος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στον γάμο της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη!!!

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως προανήγγειλε εξάλλου με την πρόσφατη παραίτησή του από Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, γυρίζει σελίδα στη ζωή του και ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Σόνια, ανιψιά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των γονιών του Ανδρέα Παπαμιμίκου και του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει την ανιψιά του, Σόνια, σαν κόρη. Μέσα στο καλοκαίρι επίκειται ο γάμος και εκεί έχουμε θρακιώτικο παραπολιτικό ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει η Espresso σε πρόσφατο δημοσίευμά της, το ζευγάρι θα παντρέψουν ο πρώην βουλευτής Ροδόπης και υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και η σύζυγός του Γιούλη Παπαχρήστου. Το νυφικό deal έγινε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε ουζερί στην οδό Καλαποθάκη.

Ο Παπαμιμίκος έχει στενή σχέση με τον Στυλιανίδη και θεωρείται πολιτικό του παιδί, αφού με την δική του ενίσχυση είχε αναρριχηθεί και στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ημέρα μετά την παραίτησή του, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τους δυο άνδρες μαζί με την σύζυγο Στυλιανίδη να δειπνούν σε ταβέρνα της Δροσιάς, όπου μένει μόνιμα το ζεύγος Στυλιανίδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, για να επιστρέψουμε στα του γάμου, η Σόνια Σαββίδη είναι κυριολεκτικά η σκιά του Ιβάν Σαββίδη, αφού εκτός από συγγενείς, είναι και συνεργάτες. Η νεαρή Θεσσαλονικιά είχε εντυπωσιάσει όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΟΚ και από την πρώτη στιγμή είχε αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Η γνωριμία της με τον Α. Παπαμιμίκο έγινε μέσω της κοινής τους φίλης, Εύας Καϊλή.

Η Σόνια είναι κόρη του πρώτου εξαδέλφου του επιχειρηματία, γεννήθηκε στο Κουρσκ της Ρωσίας και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της πριν από αρκετά χρόνια, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη Νομική του Αριστοτελείου, πήρε το πτυχίο της και έκανε την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ.

Στην ουσία, η Σόνια Σαββίδη αποτελεί το alter ego του ομογενούς επιχειρηματία. Τον συνοδεύει σε σχεδόν όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, ακόμη και σε εκείνη με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κατά βάση, εκτελεί χρέη συμβούλου, αλλά και μεταφράστριας. Ακολουθεί παντού τον Ιβάν Σαββίδη, από το «στρατηγείο» του στο «Μακεδονία Παλλάς» μέχρι τη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα, κάνει και τα πρώτα επιχειρηματικά βήματά της, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας από την Καστοριά στη Ρωσία, ενώ επεκτάθηκε και στον χώρο των beach bars στη Χαλκιδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ήταν ο άνθρωπος που ως υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την παραχώρηση ελληνικής υπηκοότητας στον Ιβάν Σαββίδη. Έκτοτε οι δυο άνδρες έχουν στενή σχέση, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνο άλλη μια φορά τους έχει «τσακώσει» ο φωτογραφικός φακός μαζί, σε μια αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ για το Europa League, όπου ετύγχανε να βρίσκεται και ο Στυλιανίδης σε κοινοβουλευτική αποστολή. Πλέον θα έχουν κοινή φωτογραφία και σε τρίτη περίσταση, όταν με το καλό γίνει ο γάμος της ανιψιάς του Σαββίδη, στον οποίο θα είναι κουμπάρος ο πολιτικός της Ροδόπης…