Το επίσημο αντίο της Skoda Ξάνθη στον Νεντίδη και το μεγάλο comeback του… Λουτσιάνο Ντε Σόουζα!!!

Με τον… δικό της τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει η ΠΑΕ  Skoda Ξάνθη τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου Νίκο Νεντίδη, που επέλεξε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει απο τον Θρακιώτικο σύλλογο (θυμηθείτε ΕΔΩ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS), με την θέση του να παίρνει μια μεγάλη μορφή της ιστορίας της Ξάνθης ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Στο αντίο της Skoda Ξάνθη για το Νίκο Νεντίδη η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τον συνεργάτη της Νίκο Νεντίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας. Στα 2,5 χρόνια της άριστης συνεργασίας μας, βοήθησε την ομάδα μας με τις γνώσεις του καθώς επίσης και με το ήθος και τον χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε δε, κάθε επαγγελματική επιτυχία και υγεία σ’ αυτόν και για στην οικογένειά του.”

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Θεσσαλονικιού κόουτς στο τεχνικό τιμ, αυτός θα είναι ο Βραζιλιάνος σπουδαίος ως ποδοσφαιριστής και προπονητής τα τελευταία χρόνια Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με τον οποίο όπως σας είχε προϊδεάσει σε παλαιότερο ρεπορτάζ το ThrakiSportS (θυμηθείτε το ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ) χωρίς να αναφέρει το όνομα του σεβόμενο τις δύο πλευρές, σε αντίθεση με αρκετά μέσα ενημέρωσης κυρίως Αθηναϊκά και όχι μόνο που επέλεξαν τον ακριβώς αντίθετο δρόμο, χαλώντας έτσι την έκπληξη της ΠΑΕ.

Τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ όσο και ο Βραζιλιάνος προπονητής πλέον, ήθελαν με το που βγει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών να εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους της Ξανθιώτικης ομάδας, ωστόσο η έκπληξη αυτή «χάλασε», χωρίς να χαλάει η σημασία της κίνησης και η σπουδαιότητα της επιστροφής.

Ο “Λούτσι” θα αναλάβει χρέη βοηθού του τεχνικού της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με το δεξί χέρι του Ρουμάνου, τον Ιταλό Ντιέγκο Λόνγκο.