Με επίθεση στον Ερασιτέχνη Εθνικό, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ΤΑΑ ο Γ. Γεωργιάδης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και γενικά από την διοίκηση της ομάδας άφησε σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη ο Γιώργος Γεωργιάδης, εφόσον διαπιστώσει ότι δεν βρίσκει την ανάλογη στήριξη από την τοπική κοινωνία. Ως τέτοια δεν εννοεί ωστόσο μόνο τους πολιτικούς φορείς όπως ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που οφείλουν να στηρίζουν πρωτίστως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι επαγγελματικά σωματεία όπως θα συμβεί και επισήμως με την επικείμενη μετατροπή των ομάδων βόλεϊ σε ΠΑΕ, αλλά κυρίως τους Εβρίτες επιχειρηματίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Out of Limits του Κώστα Πατερόπουλου στο Status Radio, σχολίασε αναφορικά με το δικό του μέλλον στην ομάδα, αλλά και το μέλλον της ομάδας γενικότερα:  «Δυστυχώς δεν μπορώ να δεσμευτώ για το μέλλον. Πρέπει η πόλη να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Δεν γίνεται 1-2 μόνο άτομα να έχουν το βάρος χρηματοδότησης. Αυτό το διάστημα διερευνώ εάν υπάρχουν δυνατότητες στήριξης από επιχειρηματίες και φορείς της πόλης, της ομάδας, έτσι ώστε να στηριχθεί η ομάδα και να παραμείνει ανταγωνιστική. Δεν έχω οριστικπό αποτέλεσμα. Αν μου πουν ότι θέλουν τον Εθνικό στην Α1 και προτιθέμεθα να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα, τότε θα είναι μεγάλη μου χαρά να ηγηθώ για μια ακόμα χρονιά τουλάχιστον την ομάδα βόλεϊ. Αν όμως δεν υπάρχει η βούληση, τότε δεν θα μπορέσω. Φυσικά και θέλω, αλλά άλλο το τι θέλω να κάνω και άλλο αν μπορώ. Μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω το φορτίο».

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε ξανά αιχμές σε βάρος του Ερασιτέχνη Εθνικού και την στάση που κράτησε απέναντι στην διοίκηση του ΤΑΑ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, με αποκορύφωμα όπως σημείωσε τον χορό του ΤΑΑ με την κοπή της πίτας στην έναρξη της χρονιάς. Επιπλέον, έθεσε την διοίκησή του Ερασιτέχνη προ των ευθυνών της, παραμονές μάλιστα της διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέας: «Όμως και ο Ερασιτέχνης, ο μεγάλος Εθνικός, πρέπει να αποφασίσει τι θέλει από την ομάδα βόλει. Εάν θελήσει η ομάδα να συνεχίσει στην Α1 Κατηγορία, μπορεί να βοηθήσει με ένα συλλογικό μοντέλο τύπου Μπαρτσελόνα. Εάν όμως δεν αποφασίσει τι θέλει να γίνει και μένουμε απλά στο χειροκρότημα και στα οικονομικά κόβουμε τα πόδια του ΤΑΑ αφήνοντας ακάλυπτη οποιαδήποτε την διοίκηση, το πράγμα αλλάζει. Πρέπει κάποιοι άνθρωποι να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν. Αν δεν το αποφασίσουν, καμία διοίκηση δεν μπορεί να προσφέρει. Καμία. Η χρηματοδότηση της ομάδας, σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης, πρέπει να βασίζεται στην συλλογικότητα».

Κάνοντας τέλος απολογισμό της σεζόν, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός σχολίασε: «Η χρονιά που τελείωσε ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για μένα, με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Την ομάδα την γνώρισα σαν χορηγός για αρκετά χρόνια, πριν ασχοληθώ διοικητικά. Άλλο πρόεδρος και άλλο χρηματοδότης του τμήματος. Σίγουρα ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Ξεκινήσαμε με τα δικά μας παιδιά και ενισχυθήκαμε τα Χριστούγεννα, φτάνοντας στην 7η θέση στην Ελλάδα και στους οκτώ της Ευρώπης. Το πρόσημο ήταν θετικό. Το μπάτζετ της χρονιάς έπεσε στο μισό, από 431 χιλιάδες, μόνο σε 200 χιλιάδες ευρώ, έχοντας το 3ο από το τέλος μπάτζετ της χρονιάς».