Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Λουτσέσκου και Ντινάμο βάζοντας στο κόλπο και τον… Μιρτσέα!

Η σεναριολογία για το σε ποιόν πάγκο θα κάθεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γίνει must στα Ρουμάνικα ΜΜΕ, που κάθε τρεις και λίγο δημοσιεύουν ρεπορτάζ για το που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Ρουμάνος τεχνικός, ασχέτως αν πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα της Ξάνθης.

Αυτή τη φορά  το digisport.ro υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της Ντινάμο Βουκουρεστίου, Ιονούτ Νεγκόιτα, επιδιώκει να πείσει τον Ραζβάν να αφήσει την Ξάνθη και να αποδεχτεί την πρότασή του. Τονίζεται, μάλιστα, πως είναι η τέτοια η θέληση του ισχυρού άνδρας της Ντινάμο, ο οποίος έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στον πατέρα του τεχνικού της Ξάνθης και προπονητή της Σαχτάρ, Μίρτσεα, ώστε αυτός να πιέσει τον γιο του να υπογράψει στη Ντινάμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησε με τον Χρήστο Πανόπουλο και ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του με την Ξανθιώτικη ΠΑΕ. Την Πέμπτη μάλιστα, αποχώρησε από την πόλη της Θράκης με προορισμό την πατρίδα του, για τις διακοπές του καλοκαιριού. Αν, τώρα, οι δύο άνδρες έχουν συνάντηση στο Βουκουρέστι, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. “Ο κόουτς δεν είναι ελεύθερος, αλλά η κατάσταση στην Ξάνθη δεν είναι η καλύτερη δυνατή” αναφέρει το δημοσίευμα που ωστόσο προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Πάντως στην Ξάνθη δεν δείχνουν να ανησυχούν, καθώς όπως τονίζουν ο Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα χρονιά, και μάλιστα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής σαιζόν.