Αποχαιρέτησε την Ξάνθη ο Ζαραδούκας που έβγαλε… πίκρα για Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις!

Μπορεί η Ξάνθη να προχώρησε στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Μανώλη Παπαστεριανού μετά απο δύο χρόνια ευχαριστώντας τον για την προσφορά του(θυμηθείτε ΕΔΩ), όμως μέσω facebook επέλεξε να αποχαιρετήσει την ομάδα της Θράκης ο Γιάννης Ζαραδούκας που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Πιο συγκεκριμένα ο “Ζαρα” αποχαιρέτησε την ομάδα της Ξάνθης γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ τα παρακάτω: «Μια δυσκολη χρονια για μενα εφτασε στο τελος της.θελω να ευχαριστήσω τους συμπαιχτες μου το τεχνικο και ιατρικο επιτελειο και την διοικηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και να πετυχει την νεα χρονια τους στοχους της».

Τους λόγους που δεν του επέστρεψαν να «πιάσει» στην Ξάνθη, εξήγησε λίγο αργότερα στο gazzetta, όπου παρά την πικρή γεύση που του αφήνει η φετινή σεζόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ξανθιώτικο σύλλογο, στον οποίο ευχήθηκε να πετύχει όσα μπορεί και αξίζει: «Όλα στράβωσαν από την αρχή, είχα εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που περίμενα. Εγώ στην Ξάνθη πήγα με στόχο να είμαι βασικός και να παίζω, αλλά τελικά δε μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κάτι τέτοιο. Ο προπονητής με υπολόγιζε ως δεύτερη λύση, δεν με δοκίμασε και όλο αυτό δε με βοήθησε να βρω ρυθμό και να βγάλω στοιχεία μέσα στο γήπεδο».

Πέρα όμως απο τα καλά λόγια ο “Ζαρα” δεν έκρυψε την πικρία του προς τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέροντας: «Πικρία σίγουρα υπάρχει, γιατί μία χρονιά έφυγε πολύ γρήγορα, χωρίς να προσφέρω. Και ήθελα πάρα πολύ να προσφέρω στην Ξάνθη, γιατί είναι μία ομάδα πρότυπο, που σου προσφέρει ότι χρειάζεται για να παίξεις μπάλα, αυτό που αγαπάω να κάνω, δηλαδή. Είναι ένας σύλλογος με υγεία, σωστός στο οικονομικό κομμάτι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως με εμένα δε λειτούργησε. Ο προπονητής είχε άλλο πλάνο, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενα τα πράγματα. Αυτός με είχε στο μυαλό του ως δεύτερη λύση, δεν ήρθαν οι ευκαιρίες που περίμενα, με αποτέλεσμα να μη βρω ρυθμό και γενικά να… στραβώσει, σε βαθμό μη αναστρέψιμο. Νομίζω, ότι γενικά δεν πήραν ευκαιρίες οι παίκτες που έγιναν μεταγραφή το καλοκαίρι, ο κόουτς είχε βασίσει το πλάνο του σε μεγάλο βαθμό στον κορμό που βγήκε».

Ενώ για το τέλος ευχήθηκε στην ομάδα της Ξάνθης: «Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δε της λείπει τίποτα, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες ομάδες. Έχει οικονομική σταθερότητα, έχει απίστευτες εγκαταστάσεις, έχει όλα τα φόντα να κάνει κάτι καλύτερο. Ελπίζω, λοιπόν, να βρει τον δρόμο της και από την νέα σεζόν να μην παλεύει στις χαμηλές θέσεις και να διεκδικήσει ότι καλύτερο, το αξίζει. Φέτος έγιναν λάθη, δεν πήγαν τα πράγματα καλά και χάσαμε πολλά αποτελέσματα, που έπρεπε να τα πάρουμε. Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που ήταν στο δικό μας επίπεδο, που καθάρισαν ματς και έτσι μείναμε πίσω. Μπορεί να φεύγω, αλλά θέλω να ελπίζω πως από του χρόνου αυτό θα αλλάξει και θα κάνει η ομάδα μία πολύ καλή σεζόν. Εύχομαι πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα».