Προτάσεις από εξωτερικό και αθηναϊκές ομάδες για Τζελέπη και Στοΐνοβιτς έφτασαν στον Πανθρακικό

Μπορεί να ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα ο Πανθρακικός, ωστόσο έχει στην δύναμή του ορισμένους νεαρούς παίκτες, που έχουν αναδειχθεί από τις ακαδημίες του, οι οποίοι προσελκύουν το ενδιαφέρον αθηναϊκών αλλά και ξένων συλλόγων, ειδικά τώρα που υποβιβάστηκε η ομάδα της Κομοτηνής και όλοι γνωρίζουν ότι έχει οικονομικό πρόβλημα και αναζητά επειγόντως έσοδα.

Μάλιστα, τα δύο μεγαλύτερα ίσως ταλέντα που διαθέτει έχουν τόσο πολύ ξεπεράσει τα σύνορα της Ροδόπης, που στα γραφεία του Πανθρακικού έχουν φτάσει προτάσεις από μεγάλους συλλόγους, που ζητούν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους, πληρώνοντας φυσικά το ανάλογο αντίτιμο. Ο λόγος για τους Γιώργο Τζελέπη και Νάση Στοΐνοβιτς.

Ο Τζελέπης φέτος έσπασε όλα τα ρεκόρ. Αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια της Super league και έγινε μάλιστα ο πιο νέος όχι μόνο τερματοφύλακας αλλά και γενικότερα παίκτης που αγωνίζεται στο μεγάλο πρωτάθλημα. Το μεγάλο αυτό ξεπέταγμά του έχει κάνει τις ιταλικές σειρήνες να επιστρέψουν και πλέον να τον διεκδικούν αρκετά ζεστά. Μάλιστα, η Βερόνα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, φέρεται να κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει.

Την ίδια ώρα, ο Νάσης (Αθανάσιος) Στοΐνοβιτς, που όπως είχε αποκαλυφθεί, πέρυσι είχε γίνει μήλον της έριδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, φέρεται να κλίνει αυτήν την στιγμή προς την ομάδα του Πειραιά. Γεννηθείς το 2003, ο 13χρονος παίκτης θεωρείται μεγάλο ταλέντο για την ηλικία του, ίσως ο καλύτερος παίκτης στην χώρα μας μαζί με τον Γιάννη Κωσταντελια από τον Βόλο, σε αυτήν την ηλικία.

Εξελίξεις στην υπόθεση των μεταγραφών τους αναμένονται μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες.