Νέα συνάντηση Γκιρτζίκη με Πανόπουλο ενόψει αλλαγών στην διαιτησία! Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ

Νέα συνάντηση είχαμε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο.

Αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ με αυτήν της Λίγκας με αντικείμενο την επαγγελματική διαιτησία. Από την Λίγκα πραβρέθηκε μαζί με τον Πανόπουλο και ο πρόεδρός της Γ. Μποροβήλος ενώ στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε από την πλευρά της ομοσπονδίας και ο Κύρος Βασσάρας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα πουν ξανά στις 25 Μαΐου συζητώντας τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και αποχωρώντας, ο Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ κατέθεσε την δική του άποψη για την διαιτησία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναφέρθηκε στην καχυποψία που υπάρχει στην Ελλάδα για τους διαιτητές.

«Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για το κομμάτι της διαιτησίας. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει μεγάλη καχυποψία και δεν μπορούμε να το πετύχουμε απόλυτα αυτό. Διότι πολύ απλά ο κάθε Έλληνας είναι διαιτητής. Στην Ελλάδα όλοι είναι διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιρτζίκης.