Κρατάει (και) Γουάλας η Ξάνθη που αποχαιρετά μια οκτάδα παικτών, προς ανανέωση άλλοι πέντε!

Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης εκκρεμοτήτων απο το υπάρχον ρόστερ έχουν μπει οι ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη, που μετά την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άντριαν Λουσέρο(θυμηθείτε ΕΔΩ) τα βρήκε σε όλα και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Φερνάντο Γουάλας, ενώ βρίσκεται σε καλό δρόμο και με άλλες περιπτώσεις.

H παραμονή του Βραζιλιάνου μπακ Φερνάντο Γουάλας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τους Θρακιώτες, καθώς μιλάμε για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που απο το καλοκαίρι του 2014 όταν και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή απο την Ουκρανική Γκοβέρλα, μετρά δύο γεμάτες σαιζόν με 42 συμμετοχές στην Super League και 9 στο Κύπελλο Ελλάδας. Με τον 29χρονο αριστερό μπακ να αποτελεί διακαή πόθο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για τη νέα σαιζόν ώστε η ομάδα της Ξάνθης να μπορέσει να επιστρέψει σε υψηλές θέσεις και διεκδίκηση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  Όπως και και στην περίπτωση του Άντριαν Λουσέρο που επίσης θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο με την ομάδα της Ξάνθης.

Σε αντίθεση με τους δύο λάτιν ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος για άλλο ένα χρόνο, δεν θα συνεχίσουν στην Ξάνθη οι Καπετάνος και Καρυπίδης που ήδη αποχαιρέτησαν(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ δεδομένα θα αποχωρήσουν απο την ομάδα οι Μανώλης Μπέρτος και Δημήτρης Γούτας που θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, ενώ μακριά απο τα Πηγάδια θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Λουίτζι Τσενάμο, Γιάννης Ζαραδούκας και Πάβολ Φάρκας. Όπως και ο Μανώλης Παπαστεριανός που παρότι είχε οψιόν στο συμβόλαιο του η Ξάνθη δεν θα κάνει χρήση και έτσι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σε αντίθεση με τους 8 που αναφέραμε την φανέλα της Ξάνθης θα συνεχίσουν να φορούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι Κώστας Φλίσκας, Χρήστος Λισγάρας, Κάσα Καμαρά και Κρίστοφερ. Ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Βούλγαρου χαφ Νικολάι Ντιμιτρόφ, που με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως μένει για άλλο ένα χρόνο.

Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε άλλωστε να θυμηθείτε το σχετικό θέμα με τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αλλά και των υπολοίπων ομάδων της Super League τα συμβόλαια των οποίων λήγουν την 1η Ιουλίου.