Έξαλλοι στην ΑΕ Διδυμοτείχου με την αντιμετώπιση που είχε από την διαιτησία η ομάδα τους

Έξω φρενών με την διαιτησία του Κοτσάνη της ΕΠΣ Δράμας είναι στο Διδυμότειχο. Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Έβρου υποστηρίζουν ότι με τις υποδείξεις του αλοίωσε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Καβάλας, στερώντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από την ΑΕΔ στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Οι παράγοντες της ΑΕΔ υποστηρίζουν ότι κακώς ακυρώθηκε ένα τέρμα της ομάδας, αλλά και κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των εβριτών στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, ατις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν ο Βασίλης Σκερλετίδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα αφενός η ΑΕΔ να μείνει με δέκα παίκτες, αφετέρου να τιωρηθεί και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών.

«Ήμουν σε καθαρή θέση, δεν κατάλαβα γιατί ακύρωσε το τέρμα ο διαιτητής» έλεγε και ξαναέλεγε στους παράγοντες της ΑΕΔ ο ίδιος ο Γιαννόπουλος, ενώ σε ένα ξέσπασμά του, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Παρασχούδης κατήγγειλε την διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του δεν επιζητά τίποτα παραπάνω από το 50-50, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα.

«Είναι κρίμα να χτυπάνε μια ακριτική ομάδα από τον Βόρειο Έβρο με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο Μπάμπης Παρασχούδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να ενεργήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και οι αρμόδιοι της ΕΠΣ Έβρου, ο πρόεδρος της οποίας Χρήστος Καραβασίλης τυγχάνει και υψηλόβαθμο στέλεχος στην διοίκηση της ΕΠΟ και συγκεκριμένα ταμίας της.

Πάντως, οι παράγοντες της ομάδας τόνισαν στους παίκτες ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους. Έκαναν λόγο για κλοπή δύο βαθμών (η ΑΕΔ πήρε τον έναν της ισοπαλίας αντί για τους τρεις της νίκης) αλλά διευκρίνισαν ότι ο στόχος δεν αλλάζει και παραμένει η άνοδος της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Έβρου στη Γ’ Εθνική ώστε να έχει και τη νέα σεζόν ο νομός εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα.