Ευρωπαϊκές σειρήνες για τον Σταύρο Κασαμπαλή! Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του εκτός Ελλάδος

Προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού φέρεται να έχει ο Σταύρος Κασαμπαλής. Ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει την ευκαιρία να μπει στο club των ακριτών που “άνοιξαν τα φτερά τους” και συνεχίζουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής (1.90μ) είναι γέννημα θρέμμα του Εθνικού. Γιος του παλιού πασαδόρου και νυν καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Θανάση Κασαμπαλή και έχοντας ως πρώτο προπονητή ένα άλλο ιερό τέρας της πάσας, τον Σάκη Μουστακίδη, έχει καταφέρει να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Εθνικού την τελευταία διετία, μετά την… “συνταξιοδότηση” του Άκη Σιδηρόπουλου.

Έχοντας πλέον αποκτήσει ολοένα και περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και μετά τη νέα φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δύο γαλλικών ομάδων. Ο λόγος για τις Τουρκουά και Πουατιέ. την αποκάλυψη κάνει το VolleyPlanet, που προσθέτει ότι στην τελευταία, σκέφτονται να γυρίσουν σε διαγώνιο, τον Ολλναδό πασαδόρο Νιμιρ, ενώ αποκτήθηκε ο Γάλλος διεθνής κεντρικός της Σετ, Λαφίτ.

Ο 21χρονος διεθνής πάντως πέρα από τα καθήκοντά του ως πασαδόρος συγκεντρώνει και άλλα καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως το σέρβις καθώς τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα με 20 άσους, αλλά και το μπλοκ όπου συνολικά φέτος μοίρασε 28 “στοπ”.

Είναι λοιπόν στο χέρι του Κασαμπαλή να ακολουθήσει την καριέρα πρώην συμπαικτών του, όπως ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, και να “τεστάρει” τις δυνατότητές του σε ένα ξένο πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπου πέρα από τις νέες εμπειρίες που θα ζήσει θα έχει ασφαλώς και καλύτερες οικονομικές απολαβές. Και κυρίως, σε οτιδήποτε συμφωνήσει, θα πληρώνεται και στην ώρα του, χωρίς να έχει λαμβάνειν αρκετών μηνών.

Σε περίπτωση πάντως που αποφασίσει να φύγει από την Αλεξανδρούπολη και τον Εθνικό, θα προστεθεί ένας ακόμα πονοκέφαλος ενόψει του σχηματισμού του ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς θα πρέπει να αναζητηθεί κάποιος “ξένος” για να καλύψει το κενό του, κάτι που θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην αποξένωση της ομάδας από Εβρίτες και δη Αλεξανδρουπολίτες παίκτες.