Στην τρίτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών o Δημήτρης Μάνγκος με την ομάδα του

Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, στον οποίο αγωνίζεται ο Αλεξανδρουπολίτης μέσος Δημήτρης Μάγκος, κέρδισε με 1-0 την ισπανική Ουέλβα στο μικρό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών, που διεξήχθη στο Άαρχους της Δανίας και κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Το γκολ, το οποίο χάρισε τη νίκη και την τρίτη θέση στην ελληνική ομάδα σημείωσε ο Θεοφάνης Πρίφτης. Ο Μάγκος δεν αγωνίστηκε στο μικρό τελικό, ωστόσο είχε παίξει στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης συμμεετέχοντας και αυτός στην προσπάθεια που την έφερε μέχρι τον μικρό τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Εβρίτης παίκτης μέτρησε συνολικά 177 λεπτά συμμετοχής (έπαιξε και στα 70 λεπτά κόντρα στην S.S.C. Budapest, 36′ λεπτά κόντρα στην Ουέλβα στη φάση των ομίλων και για 71′ στον ημιτελικό με την Σεν Τζονς).

Στο μεγάλο τελικό η Ισταμπούλ Σεσιζλέρ από την Τουρκία επικράτησε με 2-0 της αγγλικής Σεν Τζονς και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών.

Η τελική κατάταξη του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ως εξής:
1. Ιστανμπούλ Σεζιζλέρ (Τουρκία)
2. Σεν Τζονς (Αγγλία)
3. Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (Ελλάδα)
4. Ουέλβα (Ισπανία)
5. S.S.C. Budapest (Ουγγαρία)
6. Γκλόμπεν Σπορτ Άαρχους (Δανία)

Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη διοργάνωση. Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών είχε κατακτήσει το τρόπαιο τόσο το 2014 όσο και το 2015 στην Αττάλεια της Τουρκίας, έχοντας τον Μάνγκο στην σύνθεσή του. Ωστόσο στο Άαρχους έμεινε στην τρίτη θέση της διοργάνωσης και η κούπα ταξίδεψε από την άλλη πλευρά του Έβρου.