Με Σαλινούδη η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Με την Εθνική ομάδα πριν την αναχώρηση μας για αγώνες

Με την Ορεστιαδίτισα πρωταθλήτρια Ελένη Σαλινούδη αναχώρησε η αποστολή της Ελληνικής εθνικής ομάδας ταεκβοντό για την Ελβετία και το Μοντρέ οπού απο τις 19 έως και τις 22 Μαϊού θα διεξαχθεί το 22ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες, με οκτώ αθλητές και οκτώ αθλήτριες να συνθέτουν την Ελληνική αποστολή. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 387 αθλητές και αθλήτριες από 46 χώρες.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε το πρωί για το Μοντρέ συνοδευόμενη από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θεόδωρο Ζηνέλη και Παντελή Εφραιμίδη

Την ελληνική Εθνική ομάδα συνθέτουν οι: Γιώργος Σιμιτσής (54κ.), Λευτέρης Φακίνος (58κ.), Βλάσης Πετρόπουλος (63κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (68κ.), Σπύρος Γραμματικόπουλος (74κ.), Νίκος Τζέλλος (80κ.), Χριστόφορος Καλλιφώνης (87κ.), Θανάσης Νικολαΐδης (+87κ.), Ιωάννα Κουτσού (46κ.), Δανάη Χιώτη (49κ.), Μαρία Ασλάνογλου (53κ.), Σταυρούλα Κόντου (57κ.), Βασιλική Γραμματικοπούλου (62κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (67κ.), Μαρία Μωυσίδου (73κ.) και Ελένη Σαλινούδη (+73κ.).