Photos: Με το μυαλό στις διακοπές οι παίκτες της Ξάνθης ηττήθηκαν στο τελευταίο φιλικό απο τον Ηρακλή

Παρουσία λίγου κόσμου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο φιλικό της φετινής αγωνιστικής σεζόν στα Πηγάδια, με την Skoda Ξάνθη να γνωρίζει την ήττα απο τον Ηρακλή με 1-3, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αρκετά ανοικτά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε… ρεβάνς για την προ ημερών εντός έδρας ήττα με 2-4 απο την Ξάνθη, κερδίζοντας αυτή την φορά αυτή με 1-3. Το σκορ άνοιξε στο 20′ η Ξάνθη με τον Σκούρτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή μετά απο γύρισμα του Τριάδη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 43′ με την βοήθεια της… Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα ο Σαραμαντάς έκανε την σέντρα σουτ ο Φλίσκας έκανε την προβολή και άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για να διαμορφωθεί το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 63′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και πήραν το προβάδισμα όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπαξεβανίδη με τον διαιτητή Κιοτζένη να καταλογίζει την παράβαση και να δίνει πέναλτι υπέρ του “γηραιού”, την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεοζίνιο που νίκησε τον Δεμένικο για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 87′ όταν σε κόντρα επίθεση του Ηρακλή ο Μπικιάρης πάσαρε την κατάλληλα στιγμή στον Κυριακίδη που με πλασέ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς Χουσεΐν Κούλα και Τάσο Χατζημωυσιάδης της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Νιέτο, Τριάδης, Σκούρτης. Έπαιξαν και οι: Δεμένικος, Ζώτος, Κρίστοφερ, Μπουνταγκίδης, Κώστας και Φασίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Τσιλιανίδης, Τσότρας. Έπαιξαν και οι: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Αβραμίδης, Ζιαμπάρης.