LIVE τα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας για την δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους συνεργάτες του ThrakiSportS στα δύο γήπεδα, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Δεύτερη αγωνιστική σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα κρίσιμη μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Ωρα 16:05  Στην σημερινή δεύτερη αγωνιστική οι δυο νικητές της πρώτης, ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών κοντράρονται μεταξύ τους στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Όποιος κερδίσει θα βρεθεί με το… μισό πόδι στην Γ’ Εθνική (δεν λέμε ένα, γιατί μένουν άλλοι τέσσερις αγώνες, αλλά θα έχει μεγάλο προβάδισμα).

Ωρα 16:09  Στο άλλο ματς που πλέον παίρνει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου, κοντράρονται στο Σουφλί  ΑΕ Διδυμοτείχου και ο Ηρακλής Καβάλας. Όποιος χάσει μάλλον αποχαιρετά νωρίς το όνειρο της ανόδου, όποιος κερδίσει διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του.

Ωρα 16:13  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:20   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 16:24  Δεύτερος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:28 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:32  Επίσης, τέταρτος χορηγός μας είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:40  Τέλος, το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 16:45  Ενα τέταρτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πάμε στις συνθέσεις από την Κομοτηνή. Για την Δόξα Προσκυνητών ξεκινούν οι Βλαδιμηρίδης, Ραμαδάνης, Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας, Φαρασόπουλος, Τσέκος, Βάσκος, Κλης, Βιόπουλος.

Ωρα 16:47  Στον πάγκο για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης κάθονται οι Μόσχος, Σταμάτης, Σιδηρόπουλος, Πάλι Ελβις, Βασιλακάκης, Γεμενετζής, Κούδερης.

Ωρα 16:50  Οι έντεκα με τους οποίους ξεκινά ο Ορφέας Ξάνθης: Κισά Ομέρ, Τζαμπάζ, Καρα Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαδιώτης, Χίντ, Καραγκιόζης Ι, Μουμίνογλου

Ωρα 16:52  Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης κάθονται οι Καραγκιόζης Β, Μόσχος, Χουσεϊνογλου, Ζώης, Καλλίδης, Κουτσογιάννης, Χαραλαμπίδης

Ωρα 16:55  Πολύ καλός ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενδεχομένως να τον ζήλευε και ο χθεσινός τελικός στο ΟΑΚΑ. Γκορτζίλας από την Θεσσαλονίκη ο διαιτητής με βοηθούς τους Νασόπουλο και Παπαδόπουλο.

Ωρα 16:58  Πάμε στο Σουφλί να δούμε από εκεί την ενδεκάδα της ΑΕΔ: Συριτούδης, Κοτζά Αλί, Τσιτσκαρης, Τζανετάκης, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης, Γεωργούλας, Κουρτ, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Ωρα 17:01  Η αρχική σύνθεση για τον Ηρακλή Καβάλας: Ευστρατίου, Γαριδάρης, Ρουμελιώτης, Γκέκας, Σιαματάς, Προβατίδης, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Αγγος, Τσότρας

Ωρα 17:03  Ξεκίνησαν και τα δυο παιχνίδια που μεταδίδουμε. Ευκαιρία με την έναρξη στην Κομοτηνή, αλλά το σουτ του Λαζαρίδη στο 2′ πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ωρα 17:08  Στο Σουφλί δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΔ, χωρίς όμως σπουδαία ευκαιρία μέχρι στιγμής.

Ωρα 17:09  Στην Κομοτηνή ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Σουτ Βιόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στην εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Μαδούρα, η μπάλα λίγο άουτ.

Ωρα 17:13  Αρκετός κόσμος στο Σουφλί και ιδιαίτερα εκδηλωτικοί οι φίλοι της ΑΕΔ που μετακινήθηκαν με αυτοκίνητα αλλά και με πούλμαν που έβαλαν οι πρωταθλητές Έβρου. Περίπου 700 άτομα, γύρω στους 50 από αυτούς από την Καβάλα.

Ωρα 17:15  Πολύς κόσμος και στην Κομοτηνή, πάνω από 500 άτομα στο γήπεδο, κυρίως φυσικά οπαδοί της Δόξας Προσκυνητών, ενώ βρίσκεται εκει και ο πρώην βοηθός του Πανθρακικού επί Παύλου Δερμιτζάκη.

Ωρα 17:17  Στην Κομοτηνή μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών, βγήκε μπροστά ο Βάσκος αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε μόλις άουτ.

Ωρα 17:20  Στο Σουφλί, υποψία ευκαιρίας για την ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά ο Γιαννόπουλος έστειλε την μπάλα στον τερματοφύλακα. Κιτρινίστηκε ο Γαριδάρης του Ηρακλή Καβάλας αμέσως μετά για ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Ωρα 17:22  Στην Κομοτηνή φάουλ του Τρίχα, κεφαλιά του Βάσκου, λίγο άουτ η μπάλα σε μια ακόμα ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών

Ωρα 17:26  Συμπληρώσαμε τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και στα δύο παιχνίδια χωρίς τέρμα για καποια από τις δυο ομάδες.

Ωρα 17:31  Στο Σουφλί, μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ, βρέθηκε σε θέση βολής ο Γιαννόπουλος αλλά ο Ευστρατίου έδιωξε με τα πόδια.

Ωρα 17:37  Στην Κομοτηνή έχει ανέβει ο Ορφέας Ξάνθης και έχει απειλήσει την εστία του Βλαδιμηρίδη. Στο 31′ σουτ του Παπαδιώτη επάνω στο τέρμα, στο 33′ καλό σουτ του Χιντ λίγο άουτ και στο 33′ ο Μουμίνογλου έκανε την κούρσα από πλάγια, το σουτ πέρασε όπως και το προηγούμενο ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ωρα 17:41  Στην Κομοτηνή ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης, ο Λαζαρίσης μόνος απέναντι στο τέρμα αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Βλαδιμηρίδης.

Ωρα 17:44  Στο Σουφλί δύο μαζεμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους αρχικά με σουτ εκτός περιοχής του Βαλαβανόπουλο και στην συνέχεια με εντυπωσιακή επέμβαση του Συριτούδη σε κοντινή κεφαλιά

Ωρα 17:45  Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης στην Κομοτηνή. Ο Μουμίνογλου έπιασε το σουτ, η μπάλα στο δεξί γάμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 17:46  Στο Σουφλί μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου, ο Γιαννόπουλος απέφυγε μέχρι και τον τερματοφύλακα αλλά μη έχοντας καλή ισορροπία.

Ωρα 17:48  Τέλος ημιχρόνου και στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 17:49  Τέλος ημιχρόνου και στο Σουφλί. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας 0-0

Ωρα 17:54   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθούν από την Κομοτηνή πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12 και  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης.

Ωρα 17:56 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι από την Ξάνθη η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», και η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»  στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής

Ωρα 17:58  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη και το «μουσικό καφέ Νόστος».

Ωρα 18:05  Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο τόσο στο Διδυμότειχο όσο και στην Κομοτηνή.

Ωρα 18:13  Γκολ στην Κομοτηνή για την Δόξα Προσκυνητών. Μετά από ωραία κομπίνα, ο Τρίχας έδωσε στον Τσέκο και αυτός  με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα και διαμόρφωσε στο 51′ το Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1

Ωρα 18:17  Στο Σουφλί, αλλαγή για την ΑΕΔ στο 58′. Εξω ο Δοϊνούδης, μέσα ο Θεμελάκης. Νωρίτερα είχαμε αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Χατζηκυριακού να μπαίνει στην θέση του Αγγελίδη.

Ωρα 18:22 Στο Σουφλί μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Συριτούδη να διώχνει το συρτό σουτ του Τσότρα που δέχθηκε μέσα στην περιοχή την μπαλιά από τον Χατζηκυριακού που έκανε μεγάλη κούρσα από τα δεξιά.

Ωρα 18:25  Στην Κομοτηνή, ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Τσέκο που έπιασε το σουτ αλλά πέρασε λίγο άουτ.

Ωρα 18:28  Στο Σουφλί ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Ιντζές μέσα στην περιοχή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Γκέκας την τελευταία στιγμή του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Ωρα 18:30  Αλλαγές στην Κομοτηνή, στο 61′ βγήκε ο Λαζαρίδης και μπήκε ο Καραγκιόζης για τον Ορφέα και στο 67′ έξω ο Παπαδιώτης και μέσα ο Μόσχος.

Ωρα 18:34  Αλλαγή ισορροπιών στην Κομοτηνή. Στο 74′ δέχεται απευθείας κοκκινη κάρτα ο Μακρακης για σκληρό μαρκάρισμα.Με δέκα θα συνεχίσει στο τελευταίο τέταρτο ο Ορφέας Ξάνθης

Ωρα 18:37  Στο Σουφλί η μπάλα παίζεται διαρκώς πάνω – κάτω, χωρίς όμως κάποια κλασική ευκαιρία για τις δυο ομάδες, παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα ΑΕ Διδυμοτείχου και Ηρακλής Καβάλας.

Ωρα 18:39  Στην Κομοτηνή, δυο ευκαιρίες σε δυο λεπτά για τους γηπεδούχους, αμφότερες με τον Βάσκο. Στην πρώτη έπιασε το πλασέ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί, στην δεύτερη από την άλλη γωνία έπιασε το σουτ, σε κόρνερ με αυτοθυσία έδιωξε το τέρμα.

Ωρα 18:41  Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στα δυο παιχνίδια, ισόπαλα και τα δύο.

Ωρα 18:45   Γκολ στην Κομοτηνή για την Δόξα Προσκυνητών. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος, ο Βάσκος, με σουτ που δεν μπόρεσε να πιάσει ο τερματοφύλακας, που έπεσε αλλά ήταν αργά. Στο 86ο λεπτό Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 2-1

Ωρα 18:48  Στο Σουφλί ακυρώνεται τέρμα που πέτυχε ο Γιαννόπουλος για την ΑΕ Διδυμοτείχου, ο οποίος συνελήφθη από τον δεύτερο επόπτη σε θέση οφσάιντ τρία λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Ωρα 18:50  Στην Κομοτηνή έχουμε μπει στις καθυστερήσεις με την Δόξα Προσκυνητών να είναι μια ανάσα από τη δεύτερη νίκη της στην διαδικασία των μπαράζ.

Ωρα 18:52  Στο Σουφλί έχουμε μπει στις καθυστερήσεις και υπάρχουν εντονότατες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Θεμελάκη.

Ωρα 18:53  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 2-1

Ωρα 18:55  Τέλος του αγώνα στο Σουφλί. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας 0-0

Ωρα 18:59  Συνεπώς η Δόξα Προσκυνητών έχει 6 βαθμούς και είναι μεγάλο φαβορί πλέον για την άνοδο, ο Ορφέας Ξάνθης παρά την ήττα του σήμερα ακολουθεί με τρεις ενώ σε δεινή θέση βρίσκονται Ηρακλής Καβάλας και ιδίως η ΑΕ Διδυμοτείχου που έχουν από έναν.

Ωρα 19:04   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοήθησε το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 19:08  Δεύτερος χορηγός της μετάδοσης ήταν ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:12 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:16  Επίσης, τέταρτος χορηγός μας ήταν η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:20  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:24  Τέλος, ευχαριστούμε και το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 19:30  Σε λίγο θα δημοσιευθούν στο ThrakiSportS αναλυτικά ρεπορτάζ και από τους δύο αγώνες…