Εξώφυλλο στη σελίδα του Ντέμη η φωτογραφία του Τσόρι με την διδα Μπουονανότε

Τη φωτογραφία που ξεχώρισε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με πρωταγωνιστές τον Τσόρι Ντομίνγκες και την κόρη του Μπουονανότε ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Η εικόνα κάνει από το βράδυ της Τρίτης (17/5) τον γύρο του διαδικτύου. Το ιδιαίτερο αυτό “κλικ” δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αλεξανδρουπολίτη παλαίμαχο άσο και πρώτην πρόεδρο της Ένωσης.

Έτσι, ο Ντέμης Νικολαΐδης χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ως εξώφυλλο στη σελίδα του στο facebook.

«Γνώμη μου είναι ότι κόσμος έχει κουραστεί από τις εντάσεις. Θέλει κάποιες στιγμές να παίρνει μια χαρά και ελπίδα. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ένας ποδοσφαιριστής αναγνωρίσιμος και έχει απέναντί του ένα κοριτσάκι με τη φανέλα της αντίπαλης ομάδας και όλη η σκηνή βγάζει πολύ όμορφα συναισθήματα. Το ξαναλέω ο κόσμος έχει δίψα για τέτοια στιγμιότυπα. Δεν θέλει άλλη ένταση και άσχημες στιγμές. Αναζητά την ποιότητα και ένα θετικό μήνυμα», σχολίασε στο contra o Βασίλης Μαρούκας, ο φωτογράφος που τράβηξε την συγκεκριμένη όμορφη εικόνα.

Εκεί αποκαλύπτεται και το παρασκήνιο της φωτογραφίας. Ο Τσόρι Ντομίνγκες, καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε στο σημείο όπου στεκόταν η οικογένεια Μπουονανότε. Τότε, ιπποτικά, έσκυψε μπροστά της και φίλησε το χέρι της πριγκίπισσας του Αργεντινού άσου της ΑΕΚ, με τον Βασίλη Μαρούκα να παρακολουθεί τη σκηνή και να την αποτυπώνει στο φωτογραφικό φακό του. Η φωτογραφία έγινε viral.