Μπαράζ ανόδου: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης, ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Συνέχεια με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής για το μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ, στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική οπού στο τέλος των έξι αγωνιστικών δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την άνοδο στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας το παιχνίδι του ΔΑΚ  Κομοτηνής μεταξύ της Δόξας Προσκυνητών και του Ορφέα Ξάνθης αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς όποια ομάδα κερδίσει θα έχει ξεκινήσει με το ιδανικό 2/2 στις υποχρεώσεις της.  Οι παίκτες της Δόξας πάτησαν πρώτη φορά το χόρτο του ΔΑΚ την Δευτέρα μένοντας εντυπωσιασμένη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ απο την άλλη η ομάδα του Ορφέα μετά τη νίκη επί της ΑΕΔ πάει με πολύ καλή ψυχολογία στην Κομοτηνή(θυμηθείτε ΕΔΩ). Αξίζει να τονίσουμε επίσης πως στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ με τους γηπεδούχους να θέλουν με αυτό το χαμηλό κόστος να προσεγγίσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΑΕ Διδυμοτείχου θα υποδεχτεί στο Σουφλί τον Ηρακλή Καβάλας, σε μια κομβική αναμέτρηση και για τους δύο καθώς κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει με δύο ήττες την διαδικασία. Οι παίκτες της ΑΕΔ μοιάζουν πεισμωμένοι μετά την ήττα στην Ξάνθη απο τον Ορφέα και με την μεγάλη στήριξη του κόσμου τους που αναμένεται να βάψει “πράσινο” το “Δ. Μπακιρτζή” θέλουν να πετύχουν τη νίκη(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)

Για το τι συνέβη στην πρεμιέρα μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με την ΑΕ Διδυμοτείχου και ΕΔΩ το πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης. Και αντιστοίχως με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε το ρεπορτάζ της μεγάλης νίκης των Προσκυνητών στην Καβάλα και ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ του αγώνα που έγινε στο Βερούλειο.

Την αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ της Δόξα Προσκυνητών και του Ορφέα Ξάνθης ορίστηκε να διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας με βοηθούς τους Δημήτρη Νατσιόπουλο και Ηλία Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας, με παρατηρητή διαιτησίας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ορφέα τον Μάκη Ευθυμιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Σουφλί οπού η ΑΕ Διδυμοτείχου θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης με βοηθούς τους Γιώργο Χατζηνάκο και Κωνσταντίνο Τσακίρη της ΕΠΣ Δράμας, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Φωτιάδη της ΕΠΣ Σερρών.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00 με το ThrakiSportS πιστό στο ραντεβού του, να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των ΕΠΣ του 1ου ομίλου. Συντονιστείτε…