Μπαράζ ανόδου: Όσα έγιναν στην λευκή ισοπαλία της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Ηρακλή Καβάλας στο Σουφλί

Από λευρκή ισοπαλία συνοδεύθηκε η αναμέτρηση της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Ηρακλή Καβάλας για την δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον δραμινό διαιτητή Κωνσταντίνο Κοτσάνη, υποστηρίζοντας ότι δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις και νωρίτερα ότι κακώς ακυρώθηκε ένα τέρμα.

Σε γενικές γραμμές επρόκειτο για ένα νευρικό παιχνίδι, που δεν πρόσφερε πλούσιο θέαμα και άφησε στεναχωρημένους και μάλλον εκνευρισμένους τους περίπου 700 εβρίτες φιλάθλους που το παρακολούθησαν στο γήπεδο του Σουφλίου. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν εεί με τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο υπήρξαν και ορισμένοι που πήγαν με λεωφορείο το όποίο ναύλωσε η διοίκηση της ΑΕΔ, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και 50 περίπου φίλοι των φιλοξενούμενων από την Καβάλα.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο. Οι δυο ομάδες σημείωσαν από μία ευκαιρία, με τον Ηρακλή Καβάλας να δείχνει πως διαθέτει μια ελφαριά υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η ΑΕΔ ήταν σαφώς καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες (αλλα και τον Συριτούση σε μεγάλη μέρα, όποτε χρειάστηκε να επέμβει) και διαμαρτύρεται (μάλλον δίκαια) για δυο φάσεις στο τέλος της αναμέτρησης.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου ο Γιαννόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε σημαιλακι υποδεικνύοντάς τον ως οφσάιντ. Η φάση του αγώνα ήταν όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γοριδάρης έσπρωξε τον Θεμελάκη μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, εκείνος έπεσε αλλά ο διαιτητής Κοτσάνης αρνήθηκε το πέναλτι που θα μπορούσε να έχει αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθιμό και φιγουράρουν πίσω από Δόξα Προσκυνητών που έχει έξι και Ορφέα Ξάνθης που έχει τρεις. Για την ΑΕΔ ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο παιχνίδι, στην Κομοτηνή με την πρωτοπόρο και έχοντας το απόλυτο Δόξα Προσκυνητών.

Α.Ε. Διδυμοτείχου (Μπάμπης Πρασχούδης): Συριτούδης, Κοτζά, Τσιτσκάρης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης (56΄Θεμελάκης), Γεωργούλας (70′ Γκατσιούδης), Κουρτ (61′ Σκερλετίδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Στέλιος Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιωτάκης, Γκέκας, Σιαμάτας, Προβατίδης, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος (65′ Σολακίδης), Αγγελίδης (45′ Χατζηκυριακού), Άγγος, Τσότρας (74′ Κιτώνης)