Η «προκλητική» ανάρτηση του Σιόβα στο facebook και οι αντιδράσεις

Δεν δέχτηκε… καλά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιόβας.  Ούτε όμως φαίνεται ότι κράτησε τα μαθήματα που έλαβε τα χρόνια που αγωνιζόταν στα ΤΕΠ της Skoda Ξάνθη, οι τωρινοί παίκτες των οποίων, που απαρτίζουν την Κ17, παρέδωσαν μετά την ήττα τους στον τελικό του Σαββάτου από τον ΠΑΟΚ, μένοντας και παρακολουθώντας όλη την απονομή στους νέους πρωταθλητές και χειροκροτώντας τους, παρά την πίκρα ππου δεν βρίσκονταν οι ίδιοι σε αυτήν την θέση.

Μετά τον τελικό, στον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε, ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του, όπου σχηματίζει τον αριθμό τέσσερα με τα δάχτυλά του, θέλοντας προφανώς να υπενθυμίσει στους νέους κυπελλούχους το 4-0 του «Καραϊσκάκη» φέτος. «Για να μην ξεχνιόμαστε», ήταν το σχόλιό του – που αποτέλεσε την αρχή για ένα μπαράζ αντιδράσεων από φίλους και εχθρούς για αυτήν του την κίνηση.

Η πιο χαρακτηριστική; Η φωτογραφία του Τσόρυ Ντομίνγκεζ, που φιλάει το χέρι από ένα κοριτσάκι που φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και δείχνει την διαφορά με την οποία αντιμετωπίζουν ακόμα και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές το ποδόσφαιρο. Με την διαφορά ότι δεδομένα ο Δημήτρης Σιόβας είχε διδαχθεί και ήθος και να αναγνωρίζει και να χειροκροτά τον αντίπαλο, όταν ήταν στην ακαδημία της Ξάνθης. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Δραμινό άσσο από αυτήν την (μάλλον άστοχη και σε τελική ανάλυση αχρειάστη) ανάρτηση…