MVP του τελικού ο Μάνταλος! Οι πρώτες δηλώσεις του θρακιώτη ποδοσφαιριστή

Κορυφαίος παίκτης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αναδείχθηκε ο Πέτρος Μάνταλος. Πώς να μην αναδειχθεί άλλωστε; Ο Κομοτηναίος παίκτης της ΑΕΚ και πρώην ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, ήταν το άλφα και το ωμέγα της ομάδας της Ένωσης.

Έσφιξε τα δόντια για να προλάβει και να αγωνιστεί, αν και είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή κίνηση στην σέντρα του Βάργκας, αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της Ένωσης καθώς σχεδόν κάθε ενέργεια των κιτρινόμαυρων πέρναγε από τα πόδια του.

Έτσι, ήταν λογικό οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τον τελικό να ψηφίσουν αυτόν ως MVP του αγώνα. Έτσι ο Μάνταλος σήκωσε δύο κούπες. Ως αρχηγός αυτήν του κυπέλλου που πήρε από τα χέρια του Ξανθιώτη προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και λίγο νωρίτερα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

«Για μένα η νίκη αυτή και η κατάκτηση του τροπαίου είναι η απόδειξη αυτών των τριών χρόνων που πέρασε δύσκολα το σλόγκαν ερχόμαστε. Το καταφέραμε δίκαια, το αξίζαμε από την αρχή της σεζόν και σήμερα παίξαμε πολύ καλά και τα καταφέραμε», σχολίασε ο Μάνταλος στην κάμερα του OTE TV.

Για το γκολ που πέτυχε, ανέφερε: «Σίγουρα είναι καλό το να πετυχαίνεις γκολ στον τελικό, για προσωπικούς λόγους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο τίτλος. Για την ακρίβεια το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις αυτό που γίνεται εκεί (σ.σ. δείχνοντας τους συμπαίκτες του που πανηγύριζαν έξαλα)».