Δηλώσεις του (εμπύρετου) Κατραντζή μετά το ρεκόρ της σκυτάλης στο Λονδίνο: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»!

Με ένα εξαιρετικό 100άρι ο Θρακιώτης κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής είχε το δικό του μερίδιο στην επιτυχία της Εθνικής Ομάδας στη σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα ελεύθερο. Το 48″65  ήρθε μάλιστα με… πυρετό.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού μιλώντας στο Aquaplanet για την ιστορική αυτή κούρσα, τόνισε: «Ήταν απίστευτη στιγμή, μοναδική, η καλύτερη της ζωής μου. Απλά μας άφησε μία πίκρα, γιατί μέχρι το τέλος το είχαμε και είχαμε πιστέψει. Αλλά κι εγώ τα έβαλα με τον εαυτό μου και την τύχη μου, γιατί ίσως μπορούσα να είμαι 12 εκατοστά καλύτερος».

Η «κακή» του τύχη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ανέβασε πυρετό και από το ξενοδοχείο έφυγε εμπύρετος. Για το λόγο αυτό μάλιστα δεν θα αγωνιστεί  στα 200μ. ελεύθερο, οπως είχε αρχικά προγραμματίσει, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο τον οργανισμό του κι ελπίζει μέχρι την Πέμπτη, που θα αγωνιστεί στα 100μ. ελεύθερο να είναι υγιής.

Σχολιάζοντας μάλιστα το βγάλσιμο της γλώσσας, όταν πέρασε από μπροστά του η κάμερα λίγο πριν βγουν οι ομάδες του τελικού στην πισίνα, ο Χρήστος Κατραντζής είπε: «Είχα αρχίσει να ‘φτιάχνομαι’ λίγο, γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά ούτως ή άλλως κι έπρεπε να κάνω κάτι για να ανέβω. Τα έδωσα όλα και μετά… σωριάστηκα».