Ασημένιος ο Δομάσης στα “Σπανίδεια”! Καλή παρουσία και απο Καπούτση και Αριστοτελίδου

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ένα απο τα κορυφαία μίτινγκ για τους ρίπτες τα “Σπανίδεια”, που γίνονται προς τιμήν του Κώστα Σπανίδη. Με μεγάλες επιδόσεις και σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας να δίνουν το παρών.

Αναμφίβολα ένας απο αυτούς που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο Οδυσσέας Μουζενίδης που πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ (ανοιχτός στίβος) και όριο για το παγκόσμιο των εφήβων στέλνοντας την 6κιλη σφαίρα στα 19.01μ.! Όμως και στους Παίδες ο αθλητής που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και στην Αλεξανδρούπολη και τους Ορφικούς αγώνες έκανε μεγάλο αγώνα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία των Παίδων είχαμε επανάληψη του 1-2 καθώς όπως συνέβη στην Αλεξανδρούπολη έτσι και στην Θεσσαλονίκη το εκπληκτικό ταλέντο στην σφαίρα απο την Ξάνθη, Γιάννης Δομάσης, ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και με ρίψη στα 15,09 κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Αξίζει να τονίσουμε και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την επιτυχία του πρωταθλητή του Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης πως ήταν ο μικρότερος σε ηλικία στην κατηγορία των Παίδων(2001) ενώ είναι και δύο χρόνια μικρότερος απο τον Οδυσσέα Μουζενίδη. οπότε όλο το μέλλον είναι μπροστά του και προβλέπεται λαμπρό.

Στα “Σπανίδεια” όμως είχαμε συμμετοχές και απο τον Εβρό με την Αθανασία Καπούτση του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, κατακτώντας την 5η θέση στην σφαίρα Γυναικών με ρίψη στα 10,53 σε μια κατηγορία που η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια που είναι γεννημένη το 1999 ήταν η μικρότερη σε ηλικία. Ενώ κατέκτησε την 6η θέση στην σφαίρα κορασίδων με ρίψη της σφαίρας στα 11,34. Τέλος την 7η θέση στην σφαίρα Γυναικών κατέκτησε η Βασιλεία Αριστοτελίδου του ΑΟ Θράκης με ρίψη στσα 8,09