LIVE τα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου και Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Προσκυνητών

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου και Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Προσκυνητών για την πρεμιέρα των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στην Ξάνθη, ο Δημήτρης Μπακιρτζής στην Καβάλα, ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 16:05  Στην σημερινή πρώτη αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την AE Διδυμοτείχου ενώ ο Ηρακλής Καβάλας την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 16:10  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:14  Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο “Πάμε Στοίχημα” (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:18  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 16:22  Tρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:28  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:32 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ είναι και το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:41  Πάμε σιγά σιγά σε συνθέσεις, ξεκινώντας από τον αγώνα της Ξάνθης. Για τον Ορφέα ξεκινούν οι Ζώης, Παπαδιώτης, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β.,Χίντ, Μυγγίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου. Στον πάγκο για τον Ορφέα οι Χακή Τζαμπάζ, Χαραλαμπίδης, Μόσχος, Κισα Ομέρ, Χουσείνογλου, Καλλίδης και Λαζαρίδης

Ωρα 16:44  Για την ΑΕ Διδυμοτείχου ξεκινούν οι Συριτούδης, Κοτζά, Παπούδης, Τζανετάκης, Κουρδακης, Θεμελάκης, Πετρόπουλος,Γκατσιούδης,Σκερλετίδης, Γιαννόπουλος, Ιντσές Στον πάγκο για τους πρωταθλητές Εβρου  οι Κούρτ, Δαρβούδης, Τσιτσκαρης, Ασπιώτης, Ζλατάνης, Γεωργούλας και Δοϊνούδης.

Ωρα 16:48  Πάμε στην Καβάλα να δούμε τις συνθέσεις και από αυτό το παιχνίδι. Για την φιλοξενούμενη Δόξα Προσκυνητών θα ξεκινήσουν οι Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Σουμπιάδης, κίτσος, Τριχας, Γεμενετζής, Βασκος, Κούβερης, Τσέκος, Βιόπουλος. Στον πάγκο ο Κλεισιώτης έχει τους Μαδουρα, Σταματη, Κλή, Μπενεκο, Φαρασόπουλο, Βασιλακάκη και Ραμαντάνη.

Ωρα 16:51  Για τους γηπεδούχους του Ηρακλή Καβάλας ξεκινούν οι Ευστρατίου, Γοριδάκης, Ρουμελιωτης, Τσολακίδης, Προβατίδης, Σιαμέτης, Τσιότρας, Σπυρίδης, βαλαβανόπουλος, Αγγελίδης, Άγγος. Στον πάγκο για τους Καβαλιώτες οι Κιτσόνης, Ντομη, χατζηκυριάκου, Παπαζογλου, Αρτεμίου, Χρυσαλίδης, Γκέκας.

Ωρα 16:55  Παράλληλα με τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική διεξάγονται και τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το ματς στο Σουφλί ανάμεσα στον τοπικό Έβρο και τον Αρη Θεσσαλονίκης να έχει ξεκινήσει  από τις 4.00 και να βρίσκεται στο ημίχρονο. Δείτε αναλυτικά την εξέλιξη στην Γ’ Εθνική με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:58  Πολύς κόσμος στο γήπεδο της Ξάνθης, ενδεικτικό της σημασίας που υπάρχει για αυτό το παιχνίδι. Πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν έρθει από το Διδυμότειχο με τα αυτοκίνητά τους για να ενισχύσουν την ΑΕΔ στην προσπάθεια για άνοδο.

Ωρα 17:01  Γύρω στα 200-250 άτομα οι θεατές στην Καβάλα για τον αγώνα του τοπικού Ηρακλή με την Δόξα Πορσκυνητών, γύρω στους 30 είναι οι εκδρομείς από την Κομοτηνή.

Ωρα 17:04  Εναρξη των αγώνων μπαράζ και στα δύο γήπεδα, από εδώ θα ενημερώνεστε για κάθε εξέλιξη τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Καβάλα.

Ωρα 17:06  Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον Ορφέα Ξάνθης πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τελικά ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ο Κισα Ομέρ και όχι ο Ζώης, που αντιμετώπισε πρόβλημα με την κάρτα υγείας του.

Ωρα 17:09  Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην Ξάνθη. Στην είσοδο οι παίκτες συνοδεύονταν από τα πιτσιρίκια της ακαδημίας του Ορφέα και ο πιο μικρός ήταν εκείνος που έδωσε στον διαιτητή την μπάλα του αγώνα. Προκαλούν αίσθηση όμως με την παρουσία τους η φίλοι της ΑΕΔ που κατά την είσοδο άναψαν και καπνογόνα.

Ώρα 17:11 Στην Ξάνθη, πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Φάουλ του Ιντζέ, κεφαλιά Κουρδάκη αουτ, για την ΑΕΔ η πρώτη φάση του αγωνα.

Ωρα 17:13 Στην Καβάλα, είχαμε δύο υποψίες ευκαιριών της Δοξας Προσκυνητών με δυο φαουλ του Γεμενετζή και παραλίγο αυτογκολ του Σιαματά

Ώρα 17:15 Στην Ξάνθη, απαντά ο Ορφεας στις ευκαιρίες με τον Χίντ Ίμερ να πιάνει το σουτ διώχνουν πάνω στην γραμμή οι αμυνομενοι

Ωρα 17:16 Στην Καβάλα, πρωτη φαση για τον Ηρακλη σε σουτ του Προβατίδη, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Βλαδιμιρίδη.

Ώρα 17:19 Στην Ξάνθη νέα μεγάλη φάση για τον Ορφεα. Ο Βασιλης Καραγκιόζης έγινε αποδεκτής της μπάλας μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του ήταν άστοχο πάνω από τα δοκάρια του Συριτουδη.

Ωρα 17:22 Στην Καβαλα σουτ του Αγγου στο 21′ η μπαλα ψηλά αουτ. Ενα λεπτό μετά είδε κίτρινη ο Τσολακίδης για τον Ηρακλή

Ωρα 17:24  Στην Ξάνθη υπέροχη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδωμ. Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, με τα πράσινα οι φίλοι της ΑΕΔ, απαντάνε όμως τα παιδιά της ακαδημίας του Ορφέα που φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους

Ωρα 17:26  Στην Καβάλα, πιεζει η Δόξα Προσκυνητών και σε κορνερ του Γεμενετζη, είχαμε κεφαλιά του Βάσκου μολις αουτ.

Ωρα 17:31  Γκοοοοοοοοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών στην Καβάλα. Η Δόξα ανοιγει το σκορ αφου πίεζε από την αρχή του αγώνα. Σκορερ στο 26′ ο Χρήστος Βασκος με σουτ. Ηρακλής Καβάλας- Δόξα Προσκυνητών 0-1 

Ώρα 17:34 Στην Ξάνθη, πολύ καλή φάση για τον Ορφεα. Γύρισμα από αριστερά του Μουμίνογλου, προσπάθησε να κάνει γυριστο ο Γιάννης Καραγκιόζης, δεν την βρήκε όμως την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ωρα 17:39 Στην Καβάλα σε σεντρα του Αγγελίδη ο Αγγος εστειλε την μπαλα στο παραθυρακι, αλλα ο Βλαδιμηρίδης εδιωξε εντυπωσιακά και διατήρησε το μηδέν.

Ωρα 17:43 Στην Καβαλα στο εβδομο κορνερ της Δοξας με τον Γεμενετζή να το εκτελεί ως συνήθως, η κεφαλια του σκορερ Βασκου εσκασε στο έδαφος αλλα εφυγε μόλις αουτ.

Ωρα 17:44  Στην Ξάνθη απίστευτη φάση για τον Ορφεα, γύρισμα του Γιάννη Καραγκιόζη, στην περιοχή ο Χίντ κάνει το σουτ, τον σταματά ο Συριτουδης.

Ωρα 17:46  Στην Καβάλα ζητούν πεναλτι οι γηπεδουχοι σε πτωση του Αγγου, αλλα ο διαιτητης έδειξε συνεχίζεται

Ωρα 17:46  Στην Ξάνθη πρώτη κάρτα στο ματς στον Μαλαδενη του Ορφέα για δυνατό μαρκάρισμα στον Ιντζε.

Ωρα 17:47  Στην Ξάνθη επανέρχεται η ισοπαλία και στις κάρτες, δέχθηκε την κίτρινη ο Κοτζα της ΑΕΔ.

Ωρα 17:48  Τέλος πρώτου μέρους στην Καβάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ηρακλής Καβάλας – Δόξα Προσκυνητών 0-1

Ωρα 17:50  Τέλος πρώτου μέρους στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0

Ωρα 17:57  Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία Διδυμοτείχου, το «μουσικό καφέ Νόστος» επίσης στο Διδυμότειχο,  η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα στην Κομοτηνή,  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”  επίσης στην Κομοτηνή, η ταβέρνα «Το κτήμα» που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής και το καφέ μπαρ «El Clasico» στην Ξάνθη.

Ωρα 18:03  Ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Σουφλί ανάμεσα στον τοπικό Έβρο και τον Άρη Θεσσαλονίκης, σταθερά όμως από το live αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα υπόλοιπα παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:07  Εχουν ξεκινήσει και τα δύο παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου, σε Καβάλα και Ξάνθη, διαρκής ενημέρωση και για το δεύτερο ημίχρονο από το ThrakiSportS.

Ωρα 18:08 Γκooooooooooοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών στην Καβάλα. Μεγάλο προβάδισμα νίκης για τους φιλοξενούμενους με ποιον άλλο, τον Βασκο που με πλασε μετα από σέντρα του Τρίχα διαμόρφωσε στο 51ο λεπτό το Ηρακλής Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 0-2.

Ωρα 18:12 Γκολ για τον Ηρακλή στην Καβάλα. Μετα από μπέρδεμα στην άμυνα της Δόξας ο Βαλαβανόπουλος μείωσε το σκορ στο 55′. Ηρακλής Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 1-2.

Ώρα 18:17 Στην Ξάνθη είναι καλός ο ρυθμός με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα χωρίς την μεγάλη φαση στο δεύτερο μερος

Ωρα 18:18  Στην Καβάλα, δυο αλλαγές ο Ηρακλής μια στο 46′ μεσα ο Χατζηκυριακού εξω ο Σιαμετης. Στο 54′ Ο Ντομή στην θέση του Τσολακίδη

Ωρα 18:20  Στην Ξάνθη καλό σουτ Θεμελακη μόλις αουτ. Στο ίδιο λεπτό πρώτη αλλαγή στο ματς με τον Λαζαρίδη να περνά στο ματς αντί του Μυγγίδη.

Ωρα 18:21  Στην Καβάλα, δυο αλλαγές και για την Δόξα, οι Γεμενετζής και Κουδερης δίνουν τις θεσεις τους σε Κλή και Μαδούρα στο 61′.

Ωρα 18:23  Στην Καβάλα στο 67′ ο Αγγος σε πάσα του Ντομή δεν μπορεί να νικήσει τον Βλαδιμηρίδη που κρατά το 1-2 υπέρ της Δόξας.

Ωρα 18:28 Στην Ξάνθη κίτρινη κάρτα στον Χίντ του Ορφέα για μαρκάρισμα στον Σκερλετιδη.

Ωρα 18:32  Στην Καβάλα στο 77′ ο Χατζηκυριακού πέτυχε τερμα με το χερι που ακύρωσε σωστά ο διαιτητής Παπαγεωργίου.

Ωρα 18:33 Γκολ για τον Ορφέα. Σκόρερ ο Γιάννης Καραγκιόζης μετά από γύρισμα από τα δεξιά πρόλαβε την έξοδο του Συριτουδη και άνοιξε το σκορ. Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0

Ωρα 18:34 Στην Ξάνθη αλλαγή για την ΑΕΔ μέσα ο Τσιτσκαρης έξω ο Γκατσιούδης.

Ωρα 18:35  Στην Καβάλα η Δόξα Προσκυνητών πάιζει περισσότερο αμυντικα προσπαθώντας να διαφυλάξει τα νωτα της.

Ωρα 18:36 Στην Ξάνθη αλλαγή για τον Ορφεα Ξάνθης, μέσα ο Χακή Τζαμπάζ έξω ο Χίντ Ιμέρ

Ωρα 18:38 Στην Ξάνθη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, Σουτ του Γιάννη Καραγκιοζη στο 78′ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Ωρα 18:39  Στην Καβάλα έχουμε φτάσει στο 85′ ο Ηρακλής πιεζει αλλα παραμένει το 1-2 υπέρ της ομάδας της Ροδόπης.

Ωρα 18:40 Στην Ξάνθη κίτρινη κάρτα για τον Μακρακη του Ορφέα για δυνατό μαρκάρισμα στον Γιαννοπουλο

Ωρα 18:42 Στην Ξάνθη τρίτη αλλαγή από Ορφέα. Εξω ο Παπαδιωτης μέσα ο Μοσχος

Ωρα 18:45 Στην Ξάνθη αξίζει να σημειωθεί η παρουσία των Εβριτών οπαδών. Παρότι η ομάδα τους χάνει ο κόσμος της ΑΕΔ δεν έχει σταματήσει να τραγουδα και να ενθαρρύνει τους εβρίτες.

Ωρα 18:48  Στην Καβάλα η Δόξα Προσκυνητών χανει στο 89′ μεγαλη ευκαιρία με τον Βάσκο για να κλειδώσει τη νίκη.

Ωρα 18:49  Στην Καβάλα έγινε γνωστό ότι θα έχουμε πέντε λεπτα των καθυστερήσεων.

Ωρα 18:54  Στην Καβάλα έχουμε λήξη αγώνα μετα την πεντάλεπτη καθυστερηση. Μεγάλη νικη για την Δόξα Προσκυνητών. Τελικό αποτέλεσμα Ηρακλής Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 1-2.

Ωρα 18:56  Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Ο Μουμίνογλου Τουγιαλ βγήκε στην κοντρα έφτασε στην περιοχή του Συριτουδη και με πλασέ σκόραρε. Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0

Ωρα 18:57  Λήξη στην Ξάνθη με την σέντρα της ΑΕΔ. Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους του Ορφέα. Τελικό αποτέλεσμα Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0.

Ωρα 19:02   Με επιτυχίες για τις πρωταθλήτριες των νομών Ροδόπης και Ξάνθης έναντι αυτών της Καβάλας και του Έβρου ξεκίνησαν τα  μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 19:05  Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, προηγούνται στην βαθμολογία Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών που έχουν από τρεις βαθμους ενώ Ηρακλής Καβάλας και ΑΕ Διδυμοτείχου έχουν από μηδέν.

Ωρα 19:08  Εξαιρετικά καθοριστική θα είναι η αγωνιστική της επόμενης τετάρτης όπου κοντράρονται οι δυο σημερινές νικήτριες Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Ξάνθης στην Κομοτηνή αλλά και οι ηττημένες ΑΕ Διδυμοτείχου και Ηρακλής Καβάλας στο Σουφλί.

Ωρα 19:11  Γίνεται αντιληπτό ότι όποιος κερδίσει το πρώτο παιχνίδι θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα ανόδου, ενώ όποιος χάσει στο δεύτερο θα εγκαταλείψει σχετικά πρόωρα τις όποιες ελπίδες ανόδου.

Ωρα 19:15  Αξίζει ότι για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοήθησε το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:18  Χορηγός της μετάδοσης ήταν επίσης το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 19:21  Τρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης ήταν η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 19:24  Χορηγός της μετάδοσης ήταν ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:27 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια της ταβέρνας «Το κτήμα» που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:30  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ ήταν και το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:35  Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χορηγούς που μας βοήθησαν σε αυτήν την μετάδοση και που σε όλη αυτήν την διαδικασία των μπαράζ θα είναι μαζί μας σε αυτές τις μεταδόσεις των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ και φυσικά θα είμαστε και πάλι μαζί σας με την επόμενη μετάδοση της δεύτερης αγωνιστικής, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης…