Επιθυμία να παραμείνει στην Χαλκίδα εξέφρασε ο Κοντοστάθης αν και πλέον… αντίπαλος του Εθνικού

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ηρακλή Χαλκίδας, με τον οποίο την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε από τα μπαράζ την άνοδο στην Volley League, εξέφρασε ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Ο νεαρός λίμπερο ανήκει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Εύβοιας ως δανεικός, καθώς στον Εθνικό δεν του δινόταν ικανοποιητικός χρόνος συμμετοχής.

Με την παρουσία του, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες που βοήθησαν την ομάδα της Χαλκίδας να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας.

Πλέον, ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και κανονικά πρέπει να επιστρέψει στον Εθνικό. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έχει εκφράσει επιθυμία να παραμείνει στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γρηγόρης Κοντοστάθης αν δεν επιστρέψει στον Εθνικό και παραμείνει στην Χαλκίδα, θα αγωνιστεί ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε και στην οποία ανήκει.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την διοίκηση του Εθνικού, που είναι φυσιολογικό να διεκδικήσει περισσότερα ανταλλάγματα (και κυρίως χρήματα) από την Χαλκίδα σε περίπτωση νέας παραχώρησης του παίκτη.

Στην φωτογραφία ο παίκτης με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργο Γεωργιάδη, κατά την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και πριν ο ίδιος παραχωρηθεί, μετά από δική του επιθυμία, στον Ηρακλή Χαλκίδας.