Η ΕΟΚ παρόντος Βασιλακόπουλου τίμησε την μνήμη του Τάσου Χαραλαμπίδη

Παρουσία των δύο ισχυρών ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του προέδρου της Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης”.

Με την παρουσία τους και οι δύο τίμησαν τον Τάσο Χαραλαμπίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια, καθώς από το 1988 ο Τάσος Χαραλαμπίδης ήταν μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Τάσου Χαραλαμπίδη, Μαρία, ενώ σε δηλώσεις που έκανε είπε πως “ο Τάσος Χαραλαμπίδης ήταν ένας άνθρωπος που βοήθησε στα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή. Ξεκινούσε το πρωί από τις Σέρρες και το βράδυ βρισκόταν στην Ορεστιάδα”.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε το σημαντικό ρόλο που είχε ο Τάσος Χαραλαμπίδης στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, καθώς πέρα από τη δουλειά με τα παιδιά για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή, ο Τάσος Χαραλαμπίδης ήταν και ο έφορος της Εθνικής Ομάδας Παίδων, με την Εθνική να κατακτά το τελευταίο της χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket των παίδων που έγινε στην Ουκρανία το 2013 με τον Τάσο Χαραλαμπίδη να είναι επικεφαλής της αποστολής.