Από την Κρήτη ο νέος προπονητής του Πανθρακικού! Έπεσαν οι υπογραφές, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο θα προέρχεται ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, σύμφωνα με καβαλιώτικο δημοσίευμα που τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται και από κρητικά μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος για τον Κώστας Ανυφαντάκη, που μέχρι πριν από μερικούς μήνες καθόταν στον πάγκο της Καβάλας και μάλιστα ως τεχνικός του ΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος του Πανθρακικού σε φιλικό παιχνίδι το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπέγραψε στον Πανθρακικό ο Κώστας Ανυφαντάκης», αναφέρει η καβαλιώτικη εφημερίδα Πρωινή σε σύντομο άρθρο της και προσθέτει: «Προπονητής του Πανθρακικού θα είναι την νέα αγωνιστική χρονιά ο Κώστας Ανυφαντάκης».

«Η ομάδα της Κομοτηνής που υποβιβάστηκε φέτος από την Super League θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League», συμπληρώνει η καβαλιώτικη εφημερίδα στο πολύ λιτό ρεπορτάζ της.

Ο Ανυφαντάκης ήταν κόουτς της Καβάλας μέχρι και τον Δεκέμβριο και έτσι δικαιολογείται να έχει πηγές ο καβαλιώτικος Τύπος αλλά και να ενδιαφέρεται για το μέλλον του κρητικού κόουτς.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Καβάλα, ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε επιστρέψει στην Κρήτη πριν τα Χριστούγεννα και αναζητούσε εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τελικά, αν πιστέψουμε το καβαλιώτικο δημοσίευμα, τον βρήκε στην… άλλη άκρη της Ελλάδας, καθώς θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά θα μεταφερθεί ακόμα πιο ανατολικά από την πόλη όπου βρισκόταν επί ενάμισι χρόνο, από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.