ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ξαφνική αλλαγή προπονητή στον Πανσερραϊκό μετά την ήττα από τον Αίαντα Κομοτηνής και ενόψει… Αίαντα Κομοτηνής

Απόφαση που ενέχει τεράστιο ρίσκο έλαβε η διοίκηση του Πανσερραϊκού, η οποία προχώρησε σε αλλαγή προπονητή σε μια πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο, με τον Σπύρο Ιωαννίδη να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «λιονταριών»και τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Πασχάλη Ρούλη να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του serresbasket, η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει. Η κίνηση αυτή έγινε προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής με τον Αίαντα Κομοτηνής, μετά την απρόσμενη για πολλούς ήττα της περασμένης Τετάρτης στην Κομοτηνή. Επίσης, με η κίνηση αυτή έγινε και υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το ενδεχόμενο να ανέβει και δεύτερη ομάδα από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στη νέα Γ’ Εθνική.

Βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πανσερραϊκός ο Σπύρος Ιωαννίδης αναμένεται να προσφέρει από άλλο πόστο στα «λιοντάρια». Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ανδρικής Ομάδας. Ο Πασχάλης Ρούλης αναλαμβάνει την προπονητική καθοδήγηση της ομάδας. 
Ο Σπύρος Ιωαννίδης χαίρει της εκτίμησης του συλλόγου και προβλέπεται να προσφέρει από άλλο πόστο. 
Η ομάδα μας προετοιμάζεται σύσσωμη και συγκεντρωμένη για το παιχνίδι πρόκρισης την Κυριακή 18.00 στο ΔΑΚ ΣΕΡΡΏΝ με τον Αίαντα Κομοτηνής που θα της δώσει εισιτήριο για το Final Four ανόδου».