Σε δυνατό τουρνουά στην Γαλλία με την Κ14 του ΠΑΟΚ ο Παρασκευάς Μπάτζιος!

Στην Γαλλία βρίσκεται η Κ14 του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο “29th European Tournament U14 of Baisieux”. Το Baisieux είναι κωμόπολη στη βόρεια Γαλλία κοντά στο Λιλ. Μαζί με την αποστολή φυσικά θα βρίσκεται και ο Ξανθιώτης Παρασκευάς Μπάτζιος που τον Ιανουάριο μετεγγράφη στους “ασπρόμαυρους” απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Στο τουρνουά συμμετέχουν 14 ομάδες μοιρασμένες σε δύο ομίλους των επτά. Τα ματς των ομίλων είναι διάρκειας 30 λεπτών. Οι ημιτελικοί διεξάγονται στις 16.05 (διάρκειας 40 λεπτών) και ο τελικός θα γίνει επίσης στις 16.05 (διάρκειας 50 λεπτών). Ο Μπάτζιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ με παράδοση στα τμήματα Υποδομής:

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

13.05

ΑS Baisieux Patro – ΠΑΟΚ

14.05

Ο. Lyonnais – ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – RSC Anderlecht

ΠΑΟΚ – PSV Eindhoven

15.05

ΠΑΟΚ – O. Marseille

ΠΑΟΚ – Lille OSC

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Αβεντισιάν Αβεντίς, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Τσέλιος Αναστάσιος, Θεοδωρίδης Ευθύμιος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Αλτιντζής Βασίλειος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Σαπουντζής Αναστάσιος, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Μπάτζιος Παρασκευάς, Παναγιώτου Παναγιώτης, Μακρής Δημοσθένης, Γκορτεζιάνι Βασίλειος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Τασούλης και Ηλίας Γαλανόπουλος και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.