Ντόπες από Πανόπουλο στους παίκτες της Κ17 της Ξάνθης πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (+photos)

Μερικές ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League, εκεί όπου η εφηβική ομάδα της Skoda Ξάνθη θα “μονομαχήσει” με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με έπαθλο την κατάκτηση του τροπαίου στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές του 2014, ολοκλήρωσαν το σημερινό τους πρόγραμμα και είναι έτοιμοι για την πρόκληση. Μία μέρα μετά τον θρίαμβο με 1-0 επί του Ολυμπιακού με το γκολ του Τζιβανόπουλου, η ξανθιώτικη ομάδα είχε απογευματινή προπόνηση, ανάλυση αντιπάλου και χαλάρωμα στην πισίνα αφού πρώτα δέχθηκε μία επίσκεψη που τους τόνωσε περισσότερο το ηθικό.

Ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε κοντά στην εφηβική ομάδα και μίλησε στην Κ17 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου. Ο Πανόπουλος, συνοδευόταν μάλιστα από τους αντιπροέδρους της ΠΑΕ Γιώργο Στράτο και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αφού συνεχάρη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την εμφάνιση, την καθοδήγηση και το αποτέλεσμα στον ημιτελικό, στη συνέχεια τους τόνωσε το ηθικό ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τις ευχές του για “καλή επιτυχία”, και χωρίς να μείνει μόνο σε αυτό…

Ως γνωστόν, στον τελικό ο προπονητής  της Κ17 της Ξάνθης Κώστας Μπεδρελής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζουμπουλίδη που αποβλήθηκε από τον διαιτητή Σταθόπουλο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.