Μετά τον Παπαγεωργίου η Ξάνθη με θετική εισήγηση Λουτσέσκου κλείνει Ισπανό μέσο απο την Ρουμανία!

Έστω και ένα χρόνο αργότερα, το… φλερτ της Ξάνθης με τον Ισπανό αμυντικό μέσο Πάμπλο Ντε Λούκας θα καταλήξει σε γάμο, καθώς οι Θρακιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον μέσο της Βιτορούλ με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, που αν ολοκληρωθεί θα είναι η δεύτερη μετά την “κλειστή” του αμυντικού του Πανθρακικού Θανάση Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, ο παίκτης της Βιτορούλ έχει πρόταση από τους Ξανθιώτες και είναι έτοιμος να ανάψει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μπορεί το κασέ του να είναι υψηλό, κοντά στις 140.00 ευρώ, όμως όλα δείχνουν πως θα βρεθεί η… χρυσή τομή και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στην Ρουμανία – με… διάλειμμα ένα 6μηνο στο Ισραήλ – απασχόλησε και πέρσι το καλοκαίρι την Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Στην φετινή σεζόν, είχε 9 συμμετοχές στην Μπεϊτάρ και 13 στην Βιτορούλ, όπου βρήκε και 2 φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Τελευταίο του παιχνίδι στην Ρουμανία, είναι αυτό κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που στιγματίστηκε από τον τραγικό θάνατο του Πατρίκ Εκένγκ.