Εκτός της φυσικής της έδρας θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια των μπαράζ η ΑΕ Διδυμοτείχου

Εκτός της φυσικής της έδρας θα δώσει τους τρεις αγώνες μπαράζ με Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Ξάνθης και Ηρακλή Καβάλας η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου. Το Δημοτικό Στάδιο της πόλης είναι γνωστό ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση για να φιλοξενήσει παιχνίδια επιπέδου Γ’ Εθνικής και έτσι, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, τα παιχνίδια θα δοθούν κατά πάσα πιθανότητα στο γειτονικό Σουφλί.

Η διοίκηση της ΑΕΔ ήδη έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με αυτήν τυο Έβρου Σουφλίου και φυσικά τον τοπικό Δήμο, στον οποίο ανήκει το στάδιο. Θα πρέπει λοιπόν να θεωρείται δεδομένο ότι την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΔ θα τον Ηρακλή Καβάλας την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική θα την φιλοξενήσει το Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής».

Ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τις αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου με Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (αν και θα καταβληθούν προσπάθειες, ειδικά το τελευταίο παιχνίδι και ανάλογα με τα αποτελέσματα, να γίνει στην φυσική έδρα της ομάδας, στο Στάδιο Διδυμοτείχου). Η ΑΕΔ ξεκινά ως πρωταθλήτρια Έβρου την προσπάθειά της στα μπαράζ ανόδου την Κυριακή από την Ξάνθη, κόντρα στον τοπικό Ορφέα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ