Δύο χρυσά μετάλλια για το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων της Μεσσήνης

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από τη Μεσσήνη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης η αποστολη του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, το οποίο συμμετείχε στην διοργάνωση με τρεις αθλητές.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Αθηνά Γιαγτζόγλου στα 46 κιλά κορασίδων και ο Αργύρης Γκριγκοριάν στα 50 κιλά παίδων. Ο Χρήστος Σκόνδρας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στον ώμο του, αν και ήταν φαβορί στα κιλά του.

«Έχουμε μπροστά μας δύο τουρνουά. Μακάρι να συνέλθει το παιδί και να αποδείξει ότι είναι άξιος να αγωνιστεί στο πανελλήνιο και το παγκόσμιο. Τα παιδιά που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις θα συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό τέλη Ιουλίου στη Σουηδία και στο παγκόσμιο, αρχές Σεπτεμβρίου στη Γεωργία», αποκάλυψε ο προπονητής του «ΑΣ Δημοκρίτειο» Θόδωρος Καρυπίδης.

«Ξεκινάμε τις προπονήσεις προετοιμασίας, και θα δούμε πως θα τις συνδυάσουμε με τις εξετάσεις των παιδιών», πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα Χρόνος ενώ συμπλήρωσε: «Συνολικά, όσον αφορά τα πανελλήνια εφήβων, παίδων, παμπαίδων συγκεντρώσαμε πέντε χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια. Γενικώς πήγαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος».