Ο ΠΑΟΚ αντίπαλος των εφήβων της Ξάνθης στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Με γκολ του Χατζηστραβού στο 33o  λεπτό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου την Skoda Ξάνθη στον στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17, η οποία νωρίτερα νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο ημίωρο κύλησε με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά στο 33′, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Γκαργκαλατζίδη, ο Χατζηστραβός έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο» με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμά του: στο 59’ ο Γκαργκαλατζίδης ανακόπηκε από αντίπαλο αμυντικό και στο 66’ ο Κόνιαλης απέκρουσε το πέναλτι του Χατζηδίμπα.

Ο Ατρόμητος, με τη σειρά του, πίεσε στη συνέχεια και μετέφερε άγχος προς τα καρέ του Σιαμπάνη, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο «Δικέφαλος», ο οποίος απώλεσε ακόμα δύο ευκαιρίες προς το φινάλε, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαλαμούρα (σ.σ. είχε περάσει ως αλλαγή στο 76’) για χτύπημα εκτός φάσης.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (64’ Λυρατζής), Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης, Χατζηδίμπας (77’ Υφαντίδης), Τζοβάρας, Χατζηστραβός (87’ Μίσκοβιτς), Αηδονίδης (76’ Σαλαμούρας), Γκαργκαλατζίδης (90+3’ Γαϊτανίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βασίλης Καλτσής): Κόνιαλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπίνομπα, Λώλιος, Χατζηβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Τριμμάτης, Ιμέρι, Κακόσιμος.