Οι δηλώσεις του Θρακιώτη αρχηγού της Κ17 του Ολυμπιακού ενόψει ημιτελικού με την Ξάνθη!

Στους ρυθμούς του final-4 του Εφηβικού πρωταθλήματος κινείται και η επίσημη ιστοσελίδα της Super League,που ενόψει της έναρξης των αγώνων με τους ημιτελικούς της Πέμπτης φιλοξένησε δηλώσεις προπονητών και αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος  Κ17 τηςSuper League

Κάνοντας αρχή λοιπόν από τον κάτοχο του τίτλου η σελίδα της διοργανώτριας φιλοξένησε δηλώσεις του Ξανθιώτη αρχηγού του Ολυμπιακού Γιώργου Ξενιτίδη. Ο Ξενιτίδης που απο την μέρα που πήγε στον Ολυμπιακό από την Βιστωνίδα κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, Κ15 και πέρσι Κ17, και την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της πατρίδας του. Για την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες ο Ξενιτίδης τόνισε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που θα παίξουμε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. Μέσα στη χρονιά η ομάδα δούλεψε πολύ και βελτιώθηκε και πιστεύω ότι είναι έτοιμη για μια νέα πρόκληση. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος όπως και όλα τα παιδιά.”, για να συμπληρώσει πως: “Αυτό που θέλουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι να το διασκεδάσουμε. Συμμετείχα και στο περσινό Final-4 και ήμουν μέλος της ομάδας που πήρε το Πρωτάθλημα. Όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν αυτό το συναίσθημα. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε πολλά ως ομάδα”

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, και για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων”, Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: “Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια  στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα τελικά της διοργάνωσης. Για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό που συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό δείχνει ότι η δυναμική του συλλόγου ήταν και παραμένει πολύ ισχυρή σ’ αυτές τις ηλικίες. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας ν’ απολαύσουν τα παιχνίδια παράλληλα όμως να βγάλουν και τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι ανταγωνιστικοί όπως  αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας. Εύχομαι να γίνουν ποιοτικοί αγώνες και η καλύτερη ομάδα να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια”.