Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στην Ξάνθη! Καπετάνος και Καρυπίδης οι πρώτοι

Όπως σας έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό το ThrakiSportS, με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ξάνθη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το αύριο της  ομάδας, με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν να είναι στο προσκήνιο.

Όπως γνωστοποιήθηκε λοιπόν οι δυο πρώτοι που τη νέα αγωνιστική σαιζόν δεν θα φορούν την φανέλα της Ξάνθης θα είναι οι Παντελής Καπετάνος και Χρηστός Καρυπίδης.

Ο Καπετάνος που μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Θράκης, με πολύ παραγωγική πρώτη σαιζόν με 10 γκολ, πέτυχε και το γκολ της Ξάνθης στον μεγάλο τελικό, και μία μέτρια δεύτερη σαιζόν, μετά από συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας και αφού δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στην ομάδα της Θράκης.

Όπως και πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Χρήστες Καρυπίδης που μετά από δύο σαιζόν και αυτός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, και πλέον και οι δύο αναζητούν τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό τους.

Αναλυτικά η αναοικωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αναφέρει:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο για την προσφορά τους στην ομάδα μας, για την μεγάλη τους συμβολή κατά την περσινή σαιζόν στη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης για το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους όλο το διάστημα της συνεργασίας μας.

Τους εύχεται δε, κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.