Πρεμιέρα με Καζακστάν για την πρωταθλήτρια Ελλάδας του Regions Cup ΕΠΣ Ξάνθης! Το πλήρες πρόγραμμα

Μπορεί οι πανηγυρισμοί απο την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας του Regions Cup απο την επίλεκτη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης να έχουν κοπάσει κάπως, ωστόσο άπαντες μετρούν αντίστροφα για την συμμετοχή της ομάδας στον Α’ προκριματικό γύρο που θα γίνει στο Σαν Μαρίνο απο τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στο Καζακστάν. Δύο μέρες αργότερα την Κυριακή 5 Ιουνίου θα κοντραριστούν με την πρωταθλήτρια της Ουαλίας, ενώ οι αγώνες για τον όμιλο θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 7 Ιουνίου οπού η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες του προκριματικού Σαν Μαρίνο, που θα μετέχει στους αγώνες με την παίκτες της Β’ Εθνικής τους ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες και όσο θα πλησιάζει ο καιρός θα ανακοινωθούν και οι ώρες των αγώνων, ενώ μέσα απο το ThrakiSportS θα έχετε πλήρη πληροφόρηση για την προετοιμασία, τους αντιπάλους και ότι άλλο ενδιαφέρον υπάρχει για την διοργάνωση οπού θα μετέχει για πρώτη φορά εκτός συνόρων ομάδα της Θράκης.