Με επιτυχία οι αγώνες Οpen Bike Festival στη ΔΕ Σταυρούπολης

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι αγώνες RODOPI NESTOS ΟPEN BIKE FESTIVAL που διοργανώνονται από την Περιφέρεια, το Δήμο Ξάνθης και το τοπικό αθλητικό Σύλλογο στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος παρακολούθησε ολόκληρη τη διεξαγωγή των αγώνων, την Κυριακή από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και έκανε τις απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν.

Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συνομιλώντας με πολίτες και αθλητές, αναφέρθηκε στο  “ευ αγωνίζεστε”, στη μεγάλη συμβολή του αθλητισμού στη διατήρηση της καλής υγείας, αλλά και στα θετικά που προσδίδει για πολλοστή φορά η συγκεκριμένη διοργάνωση στην τουριστική προβολή της περιοχής της Σταυρούπολης, δημιουργώντας εκατοντάδες “καλούς πρεσβευτές” της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και των αξιοθέατων που διαθέτει, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Οι αθλητές όλων των κατηγοριών εκίνησαν και τερμάτισαν  στον οικισμό της Σταυρούπολης, σε μια διοργάνωση που για μία ακόμη χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την άψογη οργάνωση, το λειτουργικό συντονισμό της κάθε κίνησης, τη ζεστή φιλοξενία και την τεχνική βοήθεια προς τις ομάδες, αποσπώντας θετικά σχόλια από αθλητές, προπονητές, συνοδούς και επισκέπτες.

Η παρουσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, με τους άντρες και τις γυναίκες της υπηρεσίας, να διευκολύνουν τη διεξαγωγή των ποδηλατικών αγώνων στη Σταυρούπολη, ήταν διακριτική, ευγενική και αποτελεσματική.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος στην απονομή