Χάλκινο μετάλλιο για τον Λινάρδο του Θράκα Ιππέα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Πολύ σημαντική διάκριση κατάφερε να πετύχει ο ποδηλάτης του Θράκα Ιππέα Νίκος Λινάρδος που ανέβηκε στο βάθρο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο,

linardos ipeasΟ έφηβος ποδηλάτης του Θράκα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των πόντων στην πίστα,   υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βασίλη Αναστασόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση του Θράκα Ιππέα αναφέρει τα εξής:

“Η μεγαλύτερη αγωνιστική διάκριση μέχρι στιγμής για τα χρώματα του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ – ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε ήρθε από έναν έφηβο τον Νικος Λιναρδος στο αγώνισμα των πόντων στην πίστα του Ολυμπιακού ποδηλατοδρόμιου Αθηνών.
Η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας για τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ, έναν ακριτικό σύλλογο που απέχει 800 χιλιόμετρα από την δυνατότητα να προπονούνται οι αθλητές του σε πίστα, είναι ιδιαιτέρως τιμητική.
Όπως ιδιαιτέρως τιμητική για τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ πέραν της προσπάθειας του Νικόλα, ήταν και η βοήθεια που προσέφερε στην τεχνική καθοδήγηση του ο κύριος Anastopoulos Vasilis. Για τον κύριο Αναστόπουλο οι συστάσεις περιττεύουν μιας και η δουλειά του και οι γνώσεις του είναι αναγνωρισμένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Θράκας Ιππέας τον ευχαριστεί θερμά.”