Photos: 60 κλικ από την απονομή στην Δόξα Προσκυνητών και την φιέστα με… σουβλάκια και χορούς

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η φιέστα της Δόξας Προσκυνητών, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2015-2016. Ο πρόεδρος της ένωσης της Ροδόπης Μάνος Γαβριηλίδης ήταν αυτός που απένειμε το κύπελλο αλλά και τα μετάλλια στους νικητές.

Ο Γιάννης Κλειτσιώτης δήλωσε ότι το ταξίδι το πρώτο τελείωσε και όλοι το χαρήκαν, όμως ξεκινά ένα άλλο και μετά από έξι αγώνες όλοι μαζί θα ξαναπανηγυρίζουν. «Μετα από 20 μέρες θα είμαστε εδώ να το γλεντήσουμε και πάλι, τώρα το νέο ταξίδι ξεκινά την Κυριακή», είπε ο Κλειτσιώτης ενώ ο αρχηγός της ομάδος Νίκος Τρίχας υποσχέθηκε: «Θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική, όλοι το θέλουνε και θα το πετύχουμε».

Ο Μάνος Γαβριηλίδης εκ μέρους της ΕΠΣ Θράκης ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του σε 20 μέρες «να είμαστε πάλι εδώ να το ξαναγλεντήσουμε». Μετά την απονομή ακολούθησε τρικούβερντο γλέντι με… ψήσιμο σουβλακίων αλλά και παραδοσιακους χορούς, με τους παίκτες να τραγουδούν το σύνθημα «είναι τρελός ο φαλακρός», απευθυνόμενοι στον προπονητή της ομάδας. Πλέον το ραντεβού ανανεώνεται την Κυριακή για το πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου με τον Ηρακλή Καβάλας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την απονομή, την φιέστα και το γλέντι που ακολούθησε, μέσα από τον φακό του ThrakiSportS. Το θέμα ανανεώνεται διαρκώς με νέες φωτογραφίες…