ΕΠΣ Θράκης: Μοιράστηκαν την πρωτιά Βάσκος και Πασχάλης! Η τελική κατάταξη των σκόρερ της Α’ κατηγορίας

Με τον Μπόζη να σκοράρει μία φορά και να μην καταφέρνει να οδηγήσει σε τριπλή ισοβαθμία την μάχη των σκόρερ της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με την “κούπα” να… κόβεται στα δύο για τος Χρήστο Βάσκο της Δόξας Προσκυνητών και Κώστα Πασχάλη του Ορφέα Ξυλαγανής που ισοβάθμησαν στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με 20 τέρματα.

Ο Χρήστος Βάσκος(αριστερά στην φωτο) που σκόραρε τρεις φορές στην διαδικασία των πλέι οφ είδε τον «φουριόζο» Κωστα Πασχάλη(δεξιά στην φωτο) να σκοράρει κατά ριπάς στα πλέι αουτ και με 10 τέρματα να τον πιάνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Στην τρίτη θέση έμεινε τελικά ο Δημήτρης Μπόζης που πέτυχε το σωτήριο γκολ για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, αλλά δεν ήταν αρκετό για αυτόν καθώς με αυτό το τέρμα έφτασε τα 19 ένα λιγότερο απο τους Βάσκο και Πασχάλη.

Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Γκόγκος του ΠΑΟΚ Κοσμίου που ωστόσο είναι απο τους άτυχους καθώς είχε και τραυματισμό στα πλέι οφ, ενλω εκπληκτικό ντεμαράζ έκανε ο Αμέτ Ερκάν του ΠΑΟΚ Κοσμίου που κατάφερε με 7 γκολ στα πλέι οφ να ανέβει στους κορυφαίους οκτώ σκόρερ της κατηγορίας.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη των πρώτων δέκα σκόρερ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης:

20 γκολ: Χρ. Βάσκος(Δόξα Προσκυνητών), Κ. Πασχάλης (Ορφέας Ξυλαγανής)

19 γκολ: Δ. Μπόζης(Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων)

14 γκολ: Δ. Γκόγκος (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

13 γκολ: Θ. Λέφης( Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Δ. Πουρσανίδης(Ηρακλής Σαπών)

12 γκολ: Στ. Βασιλακάκης(Δόξα Προσκυνητών), Αμέτ Ερκάν(ΠΑΟΚ Κοσμίου)

11 γκολ:  Τρ. Σερίφης(Δόξα Σώστη), Γ. Ιωαννίδης(Ηρακλής Σαπών)