ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο ματς-τελικό που έκρινε μια κατηγορία και κρίθηκε στο 90′

Ο αγώνας που έκρινε το ποια ομάδα θα παραμείνει στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μίσχου. Περισσότεροι από 300 φίλοι του ποδοσφαίρου μπορεί να μην είδαν θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά είδαν ένα εξαιρετικά δυναμικό παιχνίδι που κρίθηκε με ένα γκολ στο 90′.

misxos-spartakos04Το δέχθηκε ο Αετός Μίσχου που από τη νέα σεζόν θα παίζει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Το έβαλε ο Δ. Μπόζης, που έσωσε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και υπέβαλε τον Αετό Μίσχου στην πιο μαρτυρική ήττα της σεζόν, καθώς οδηγεί την ομάδα μετά από επτά χρόνια στον υποβιβασμό.

Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ο Τάσος Μπόζης, που την περσινή περίοδο διετέλεσε προπονητής στον Αετό Μίσχου αλλά στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν ο άνθρωπος που ως τερματοφύλακας των Αγίων Θεοδώρων, στέρησε από τον Αετό το γκολ και την παραμονή στην κατηγορία. Αδιαμφισβήτητα, από τους πρωταγωνιστές και ο χρυσός σκόρερ του Σπάρτακου Δημήτρης Μπόζης, ο οποίος  πλήγωσε την πρώην ομάδα του στο 90′.

misxos-spartakos03Ποιοτικά το παιχνίδι δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολύ καλό, όπως επισημαίνει στην κριτική του το rodopisports (από όπου αντλήσαμε στοιχεία, ενώ οι φωτογραφίες προέρχονται από το “Περισκόπιο”). Το άγχος ήταν μεγάλο και στις δυο πλευρές. Ο Αετός Μίσχου ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καθώς και στις αρχές του δευτέρου.

Από την άλλη ο Σπάρτακος είχε ένα κακό ξεκίνημα αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση και πέρα από το γκολ, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και τρία δοκάρια. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Γκράνας.

misxos-spartakos02ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Μυστρίδης): Μουσταφά Ισμαήλ, Φωτιάδης (78′ Αμέτ Μπερκε), Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαμζά Εμρε, Βάγγερ, Αλήοσμαν, Σήμος (77′ Τορασίαν), Ράβανος, Αντωνιάδης, Νικολαΐδης (57′ Νάτσης)
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Μπόζης): Μπόζης Τ., Τέγος, Χαρταλάμης, Σεφέρης, Λεβεντέλης, Τσιπλακίδης, Κόγιος, Κωνσταντινόπουλος (67′ Κασιτερίδης), Μπόζης Δ. (91′ Μπόζης Δ.Α.), Γαλεάδης, Παρασκευόπουλος