ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στο πρώτο βήμα που έκανε ο Αρίωνας Ξάνθης απέναντι στο Ρούπελ

Με χαρακτηριστική άνεση έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Ανδρών ο Αρίων Ξάνθης που κέρδισε με 66-41 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης.

arion xanthisΜε αυτή τη νίκη οι Ξανθιώτες έκαναν το 1-0 και την Τετάρτη πάνε στις Σέρρες με στόχο να κάνουν δύο τις νίκες και να περάσουν στα ημιτελικά χωρίς να χρειαστεί να παίξουν και τρίτο ματς, που να συμβεί αυτό έχουν το πλεονέκτημα καθώς θα γίνει στην Ξάνθη αν χρειαστεί.

Η εικόνα της ομάδας της Ξάνθης ειδικά στις τρεις πρώτες περιόδους που έπαιξε με πατημένο το πόδι στο γκάζι ήταν εξαιρετική, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο παρότι χαλάρωσε αρκετά ήταν επιβλητική σε σχέση με την αντίπαλο της που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να δείξει ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό απο το παιχνίδι.

arion xanthis2Διαιτητές: Ρουκάς, Ευσταθιάδης

Δεκαλεπτα: 22-10, 41-13 (ημίχρονο), 51-24, 66-41 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Βαγγέλης Αρβανιτίδης – Χρήστος Παπαδόπουλος): Νυμφόπουλος 8(1), Κλωναράς 2, Ανδρέου 5(1), Θεοδωρόπουλος 7, Πιστόλας 2, Αμπεριάδης 5(1), Νταβουλτζόπουλος 11, Παϊτάρης 1, Λιβησιανός 7, Μπουτσακτσή 6, Φώτης 5, Πλατανίτης 7(1).