Β’ Εθνική: Ματσάρα με 9 γκολ στο τελευταίο ματς για τις Βασίλισσες στην Βέροια(+photos)

Εντυπωσιακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τις Βασίλισσες της Θράκης στην Βέροια κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τις Ξανθιώτισσες παρότι προηγήθηκαν με 0-3 να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 5-4 σε ένα ματς που ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Αλεξούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κορίτσια που δεν έπαιξαν πολλά ματς φέτος, συν κάποιες βασικές για να μην χαθεί η χημεία της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος οι Βασίλισσες ήταν καλύτερες και κατάφερε νωρίς νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ με την Μετοικίδου με προβολή στο 3′ να κάνει το 0-1. Στο 22′ η Αρβανιτίδου θα γίνει κάτοχος της μπάλας μετά απο φάση διαρκείας και με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-2, για να έρθει στο 29′ η Μουρούκη να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο της τερματοφύλακα του Αγροτικού και με πλασέ να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου που βρήκε τις Βασίλισσες της Θράκης μπροστά στο σκορ με 3-0.

Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας χαλάρωσαν και έδωσαν την δυνατότητα στα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας να βγάλουν αντίδραση, και μόλις στο 48′ να μειώσουν σε 1-3 με σουτ απο πλάγια θέση της Κιουτάχιαλη, ενώ η ίδια παίκτρια ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ανατροπής για την ομάδα της Βέροιας καθώς με δύο τέρματα της, στο 52′ όταν νίκησε σε θέση τετ-α-τετ την Παρδή για το 2-3, και στο 56′ όταν με προβολή μετά απο απόκρουση της Παρδή σε σουτ απο κοντά έκανε το 3-3. Δυο λεπτά αργότερα και πριν συνέλθουν οι Βασίλισσες απο την παγωμάρα της ισοφάρισης η ομάδα της Ημαθίας πέτυχε και τέταρτο τέρμα με την Παπαδοπούλου στο 58′ να κάνει την ανατροπή του σκορ.

Μετά απο αυτό το πολύ κακό 15′ λεπτό οι παίκτριες της Ξανθιώτικης ομάδας ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν δοκάρι στο 67′ σε σουτ της Κατσαρού, με την Κατσαρού να είναι αυτή που κατάφερε στο 69′ με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή να ξαναβάλει στο ματς τις Βασίλισσες κάνοντας το 4-4.  Το τελικό 5-4 σε αυτή την χορταστική αναμέτρηση σημείωσε η Παπαδοπούλου που με ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε την Παρδή και χάρισε την πρώτη νίκη της σαιζόν στον Αγροτικό Αστέρα.

Έτσι οι Βασίλισσες ολοκλήρωσαν την φετινή επιτυχημένη τους σαιζόν, την πρώτη στην Β’ Εθνική, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με 11 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή. Σε αντίθεση με τη νεανική ομάδα του Αγροτικού που υποβιβάστηκε στην Γ’ πετυχαίνοντας κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης την πρώτη νίκη της σαιζόν και έτσι έκλεισαν το φετινό πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο. Διαιτητής του αγώνα ο ήταν ο Σουλίδης με βοηθούς τους. Παπαδόπουλο και Φραντζοπούλου  όλοι τους της ΕΠΣ Κοζάνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αθανάσιος Παπαστέργιος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου, Στρίμπα, Ιντζεβίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Κατσικά, Τσαχειλίδου, Πιστοφίδου,.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ (Ανέστης Αλεξούδης): Παρδή, Λαζαρίδου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου (74′ Βλάχου), Ιμάμ Εφέντη, Μαυρομάτη, Γιασίρα Σολτάνι, Παπαϊωάννου (46′ Κατσαρού), Μετοικίδου (46′ Άναν Σολτάνι), Μουρούκη, Πόρναλη.