Photos: 80 κλικ απο την απονομή της κούπας του πρωταθλητή Regions Cup στην ΕΠΣ Ξάνθης

Σε έξαλα πανηγύρια ξέσπασαν οι παίκτες της ΕΠΣ Ξάνθης μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γραραγκάνη απο την Πιερία, καθώς ήταν και επίσημα οι πρωταθλητές Ελλάδας για το Regions Cup, τίτλος που πανηγυρίστηκε έξαλλα και απο τους περίπου 100 Ξανθιώτες που ταξίδεψαν στην Κατερίνη.

Ξεχωριστή παρουσία αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη που κατέβηκε στο γήπεδο, μετά απο τις παραινέσεις των παικτών να πάει να πανηγυρίσει μαζί τους, εμφανώς συγκινημένος και υπερήφανος για τα “παιδιά’ του, με τους παίκτες της ομάδας της Ξάνθης να δημιουργούν μια μεγάλη αγκαλιά, οικογένειας που λέει συχνά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, αποθεώνοντας του με το γνωστό σύνθημα “είναι τρελός ο πρόεδρος”, για να γνωρίσει στην συνέχεια την αποθέωση και ο Ενωσιακός προπονητής Απόστολος Κουτρουλός πρωτεργάτης αυτής της εκπληκτικής πορείας. Στην συνέχεια μετά από παραίνεση του κόουτς της ΕΠΣ Ξάνθης σταμάτησαν οι φωνές για να χειροκροτήσουν την ομάδα της Εύβοιας που εκείνη την στιγμή έπαιρνε τα μετάλλια της, για να ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όταν ήρθε η στιγμή να σηκωθεί το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Κατερίνης ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Ρούφος κάλεσε και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη να σηκώσει μαζί του την κούπα, καθώς όπως έλεγαν συνεχώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ο πρόεδρος ήταν από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτούς και έλεγε ότι αυτή η ομάδα θα πετύχει μεγάλα πράγματα. Έτσι Ρούφος και Πανίδης παρέλαβαν την κούπα από τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, που τυγχάνει και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας. Με το τι ακολούθησε το αντιλαμβάνεστε εύκολα…

Τις απονομές που προηγήθηκαν στους διαιτητές πραγματοποίησαν ο ταμίας της ΕΠΣ Πιερίας Ηρακλής Δασιόπουλος και ο έφορος μεικτών ομάδων Πιερίας Κωνσταντίνος Δημητρίου. Τις απονομές των μεταλλίων στους παίκτες της ΕΠΣ Εύβοιας αλλά και στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης έκανε ο αναπληρωτής πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νύν μέλος Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ