Γ’ Εθνική: Με απουσίες το εντός έδρας αντίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Νέστο

Με πολλές απουσίες, καθώς ήδη πολλοί παίκτες αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λέει αντίο στο φίλαθλο κοινό του το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος φιλοξενεί τον Νέστο Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, που τυγχάνει να είναι και η προτελευταία.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έτσι κι αλλιώς πάει στο παιχνίδι αδιάφορος βαθμολογικά, αφού με μόλις 27 βαθμούς είναι στην 14η θέση. Θέλει βέβαια μια καλή εμφάνιση στο εντός έδρας αντίο του, μετα από δυο χρόνια στην Γ’ Εθνική, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο όπως ο Νέστος που θέλει βαθμούς για να διεκδικήσει την δεύτερη θέση από την Δόξα Δράμας που παίζει στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη.

Ίσως ο βασικός λόγος που ο Εθνικός θα είναι από την νέα χρονιά στο τοπικό του Έβρου είναι η έδρα του. Σε δεκατέσσερα παιχνίδια στο «Φώτης Κοσμάς» έχει εντός έδρας μόλις 3 νίκες (Κοζάνη, Κρυα Βρύση, Εθνικός Σερρών στα χαρτιά), έξι ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά, Θύελλα Φιλώτα) και έξι ήττες (Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακό, Έβρο Σουφλίου, Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου).

Ο Νέστος έχει 60 βαθμούς και βρίσκεται 3 βαθμούς κατω από την Δόξα που αγωνίζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον “πελάτη” της (3 στα 3 εχει στην Γ’ Εθνική) αλλα πρωταθλητή Αρη, και ελπίζει σε ήττα της ωστε να την φτασει και πάλι στην βαθμολογία και στην δεύτερη θεση στους 63. Στον πρώτο γυρο ο Νεστος επικρατησε με 3-0 στην Χρυσούπολη, σε εναν αγώνα που κρίθηκε ύποπτος από την SportRadar με αποτέλεσμα να σταλεί σχετικός φάκελος στην ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την αγωνιστική, ο Έβρος Σουφλίου που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μεγάλη βελτίωση, θα έχει ρεπό πριν αγωνιστεί στο φινάλε με τον Άρη στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”. Πάντως όλα έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας με την Κοζάνη να είναι η τελευταία ομαδα που αποχαιρετά την κατηγορία, οπότε οι αγώνες είναι τυπική διαδικασία.

Η αναμέτρηση Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης αλλά και οι υπόλοιπες της 33ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ξεκινούν στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή της από το ThrakiSportS.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ