Β’ Εθνική: Οι διαιτητές στο τελευταίο ματς της χρονιάς για Ροδόπη ’87 και Βασίλισσες

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Οι δύο ομάδες της Θράκης αγωνίζονται εκτός έδρας οπού και θα κλείσουν τις φετινές του υποχρεώσεις με την Ροδόπη ’87 να ταξιδεύει την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Μέντεκα Καλαμαριάς, σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα κορίτσια της ομάδας της Κομοτηνής καθώς ότι και να γίνει θα τερματίσουν τρίτες.

Σε αντίθεση με τις Βασίλισσες Θράκης που το Σάββατο θα βρεθούν στην Βέροια για να αντιμετωπίσουν τον υποβιβασμένο Αγροτικό Αστέρα, με τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας να θέλουν τη νίκη για να κλείσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία και με πιθανές ήττες Μέντεκα και Μαγνησιακού να τελειώσουν την επιτυχημένη πρώτη τους παρουσία στην Β’ Εθνική απο την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών:

Σάββατο 7/5, Ωρα 17:00, Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας: Αγροτικός Αστέρας Ημαθίας – Βασίλισσες Θράκης  (Σουλίδης, Παπαδόπουλος, Φραντζοπούλου της ΕΠΣ Κοζάνης)

Κυριακή 8/5, Ωρα 14:00,  Γήπεδο Τριανδρίας: Μέντεκας Καλαμαριάς – Ροδόπη ’87  (Ραβικάλης, Μπύρος, Φερεσιάδης της ΕΠΣ Δράμας)

Κυριακή 8/5, Ωρα 17:00, Γήπεδο Αγ. Παρασκευής: Μαγνησιακός  – ΑΕ Λάρισα  (Πολυχρόνης, Κεσίδης, Δανιηλίδου της ΕΠΣ Πιερίας)

Ρεπό: Βόλος 2004