Άνοιξε δίαυλο με αγγλικό γραφείο αναζητώντας ξένο fund που θα επενδύσει στην Ξάνθη ο Χρήστος Πανόπουλος

Στο προσκήνιο έρχεται πάλι το θέμα της περίφημης πώλησης της Skoda Ξάνθη, την οποία ο Χρήστος Πανόπουλος όχι απλά δεν έχει αρνηθεί ότι επιδιώκει αλλά φροντίζει ο ίδιος να συντηρεί στην επικαιρότητα, όπως έκανε κατά την τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αλλά και τουλάχιστον άλλες δύο που έχει παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια.

Από κοντά και διάφορα δημοσιεύματα. Πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από αυτό της Live, έρχεται ένα ακόμα από την Ώρα των Σπορ και την στήλη «Πληροφοριοδότης», που είχε αποκαλύψει πριν ενάμισι μήνα το φλερτ του ιδιοκτήτης της Βιαμάρ με τον Χρήστο Κοπελούζο. Σύμφωνα με αυτό, ο Πανόπουλος ασφαλώς και δεν έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στον Δημήτρη Κοπελούζο για την πώληση των μετοχών της Ξάνθης.

Υπάρχουν κι αλλού υποψήφιοι επενδυτές. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας! Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές του «Πληροφοριοδότη», ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης διατηρεί τους τελευταίους μήνες ανοιχτό κανάλι με αγγλικό γραφείο το οποίο ειδικεύεται στα «προξενιά» ομάδων με funds που ενδιαφέρονται για την επένδυσή τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Ο Πανόπουλος κάτω από απόλυτη μυστικότητα έχει παραδώσει πλήρη έκθεση με όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ κι αναμένει στο ακουστικό του, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως σε περίπτωση που βρεθεί ενδιαφέρομενο fund, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την Ξάνθη», αναφέρει η εφημερίδα στο φύλλο της Πέμπτης (5/5).

Και συμπληρώνει: «Βλέπετε, ένα από τα project που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η παράδοση του μάνατζμεντ της ΠΑΕ με τον νυν μεγαλομέτοχο να διατηρεί στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, καθώς κι ένα ισχυρό ποσοστό επί των μελλοντικών πωλήσεων ποδοσφαιριστών της ομάδας σε συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού».

Η κατάληξη του σχετικού άρθρου; «Αναμείνατε στο ακουστικό σας…».